Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe ian. 2017 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 16 ianuarie 2017 ora 14:00

5. Scrisori din partea unor deputați care informează cu privire la ieșirea din starea de incompatibilitate în care s-au aflat la data intrării în exercițiul mandatului (Constantin-Cătălin Zamfira, Sorin Lazăr, Eliza-Mădălina Peța, Lia-Olguța Vasilescu, Mihăiță Vîrză, Dănuț Păle)
s-a luat act consultă

Vorbitor: Dragnea Nicolae-Liviu

Scrisori din partea unor deputați care informează cu privire la ieșirea din starea de incompatibilitate în care s-au aflat la data intrării în exercițiul mandatului (Constantin-Cătălin Zamfira, Sorin Lazăr, Eliza-Mădălina Peța, Lia-Olguța Vasilescu, Mihăiță Vîrză, Dănuț Păle) Domnul Liviu Dragnea:

La punctul cinci, "Scrisori din partea unor deputați care informează cu privire la ieșirea din starea de incompatibilitate în care s-au aflat la data intrării în exercițiul mandatului", Constantin-Cătălin Zamfira, Sorin Lazăr, Eliza-Mădălina Peța, Lia-Olguța Vasilescu.

Aceste scrisori au fost deja trimise Comisiei juridice pentru a fi avute în vedere la întocmirea rapoartelor, cu privire la eventuale stări de incompatibilitate.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București miercuri, 18 septembrie 2019, 23:14
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro