Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe mar. 2017 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului din 27 martie 2017 ora 15:00

2. Scrisoarea domnului Klaus Werner Iohannis, Președintele României, prin care informează că a aprobat participarea Armatei României cu o subunitate de nivel companie, compusă din 120 de militari, la Grupul de luptă pentru asigurarea prezenței înaintate consolidate a NATO din Polonia, începând cu anul 2017
la comisiile pentru apărare din Camera Deputaților și Senat consultă

Scrisoarea domnului Klaus Werner Iohannis, Președintele României, prin care informează că a aprobat participarea Armatei României cu o subunitate de nivel companie, compusă din 120 de militari, la Grupul de luptă pentru asigurarea prezenței înaintate consolidate a NATO din Polonia, începând cu anul 2017 Domnul Călin-Constantin-Anton Popescu-Tăriceanu:

Scrisoarea domnului Klaus Iohannis, Președintele României, prin care informează că a aprobat participarea Armatei României cu o subunitate de nivel companie, compusă din 120 de militari, la Grupul de luptă pentru asigurarea prezenței înaintate consolidate a NATO în Polonia, începând cu anul 2017.

Trebuie să transmitem scrisoarea către comisiile de apărare din Senat și Cameră.

Vă mulțumesc.

Domnul Șerban Nicolae:

Nu chiar, domnule președinte. O putem trimite, dar deja ordonanța care aprobă prima participare este deja pe rolul Senatului de astăzi, la plen, este transmisă de Guvern. S-a plecat pe 21. Nu puteam aștepta. Este bine că ne-a informat.

Domnul Călin-Constantin-Anton Popescu-Tăriceanu:

Trebuie să formalizăm și scrisoarea. Bun.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București joi, 12 decembrie 2019, 7:51
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro