Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe dec. 2017 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului din 18 decembrie 2017 ora 10:00

4. Proiectul bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2018 al Autorității Naționale pentru administrare și reglementare în Comunicații (ANCOM)
la Comisia pentru tehnologia informației și comunicațiilor din Camera Deputaților și la Comisia economică, industrii și servicii din Senat pentru aviz. Termen: 20 decembrie 2017 consultă

Proiectul bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2018 al Autorității Naționale pentru administrare și reglementare în Comunicații (ANCOM) Domnul Călin-Constantin-Anton Popescu-Tăriceanu:

Punctul 4,proiectul bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2018 al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații.

Birourile permanente reunite ...

Domnul Ioan Munteanu:

Vreau să fac o propunere aici. Dacă îmi permiteți să fac o propunere, domnule președinte.

Domnul Călin-Constantin-Anton Popescu-Tăriceanu:

Da, domnule deputat, vă rog.

Domnul Ioan Munteanu:

Aș propune două zile pentru comisii. Pentru a-l vota odată cu Legea bugetului de stat.

Domnul Călin-Constantin-Anton Popescu-Tăriceanu:

Da. Am reținut.

La comisii, 18 - 19, pe 20 să ne dea raportul, da? Bun.

Deci supun aprobării dumneavoastră calendarul propus de domnul deputat Munteanu, două zile la comisii, raportul pe 20 și votul final odată cu votul la bugetul de stat.

Cine este pentru?

Vă mulțumesc.

Voturi împotrivă? Nu sunt.

Abțineri? Nu sunt.

Da, domnule senator, vă rog.

Domnul Dorin-Valeriu Bădulescu:

Domnule președinte, nu ați pus în discuție timpul maxim alocat pe articole, pe timpii de dezbatere. Ați discutat doar despre timpul alocat pentru grupurile parlamentare, pentru dezbateri generale.

Ce aș vrea să remarc aici, că ni s-a pus în mapă un tabel cu situația pe amendamente și propunere timp de dezbatere. Ori, Biroul n-a votat încă acest lucru și ați trecut la punctul 4, vorbim de ANCOM. Acest lucru era la punctul 3.

Domnul Ioan Munteanu:

Este o situație întocmită, un proiect.

(Discuții în sală.)

Domnul Călin-Constantin-Anton Popescu-Tăriceanu:

Ca urmare a sesizării pe care ne-a făcut-o domnul coleg senator, aveți în mapă, în mapa cu rapoartele comune ale bugetului, situația amendamentelor depuse și propuneri de timpi de dezbatere.

Procedura care vă este propusă este următoarea: pentru dezbaterea pe articole a proiectului Legii bugetului de stat pe 2018 se propun 5 minute pentru fiecare articol și un minut pentru fiecare amendament. Fiecare amendament să fie susținut de un parlamentar. După epuizarea timpului alocat pentru fiecare articol, celelalte amendamente la articolul respectiv se supun votului, fără a se mai da cuvântul pentru susținere.

La anexe se va proceda în mod corespunzător, luând în considerare numărul amendamentelor la fiecare anexă și totalul acestora.

Pentru operativitate se propune să fie instalate pentru a fi folosite în timpul dezbaterilor două microfoane în sală pentru reprezentantul Guvernului și pentru reprezentantul comisiilor pentru buget, finanțe și bănci ale celor două Camere.

După epuizarea timpului, se anunță blocarea microfoanelor.

.............................
Domnul Călin-Constantin-Anton Popescu-Tăriceanu:

Deci eram la bugetul ANCOM. Am aprobat și calendarul cu două zile la comisii și pe 20 votul în plen, odată cu bugetul.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București joi, 4 martie 2021, 21:05
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro