Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe feb. 2018 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului din 15 februarie 2018 ora 12:00

Vorbitor: Nicolae Șerban

Solicitare din partea Grupurilor parlamentare PSD și ALDE din Camera Deputaților și Senat privind constituirea Comisiei parlamentare de anchetă a Senatului și Camerei Deputaților pentru verificarea activității Directorului Serviciului de Protecție și Pază, domnul Pahonțu Lucian-Silvan și a modului în care este posibil ca acesta să fi implicat instituția în activități care exced cadrului legal de funcționare Domnul Șerban Nicolae:

Mulțumesc, domnule președinte.

Pentru corecta informare a celor două Birouri permanente, am crezut că domnul senator Fălcoi va face dânsul această informare corectă, fiind membru al Comisiei de apărare în Senat, și nu va lua cuvântul pentru o glumă sau, mă rog, un soi de glumă mai mult sau mai puțin reușită.

Comisia de apărare din Senat nu s-a sesizat cu vreo investigație sau vreo audiere, ci s-a luat decizia ca președintele acestei comisii să ia legătura cu omologul său de la Cameră și să verifice dacă e cazul să facă o ședință comună, la care să se discute o eventuală sesizare pe acest subiect. Și Comisia de apărare a Senatului nu este sesizată cu o problematică similară cu cea propusă de cele patru grupuri parlamentare. Doar pentru informare, ca să puteți lua o decizie în cunoștință de cauză.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București joi, 5 decembrie 2019, 19:47
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro