Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe apr. 2018 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 3 aprilie 2018 ora 14:00

7. Solicitare din partea Comisiei juridice, de disciplină și imunități de a lucra în paralel cu plenul Camerei Deputaților
aprobată consultă

Vorbitor: Năsui Claudiu-Iulius-Gavril

Solicitare din partea Comisiei juridice, de disciplină și imunități de a lucra în paralel cu plenul Camerei Deputaților Domnul Claudiu-Iulius-Gavril Năsui:

Domnul președinte, atunci haideți să fim onești cu noi înșine și să spunem lucrurilor pe nume.

Vă doriți să treceți pe repede înainte legea aceasta a referendumului, nu era pe ordinea de zi, ați pus-o pe locul I și convocați într-un mod care, susținem noi, contravine drepturilor constituționale ale deputaților, adică de participare la ședințele Parlamentului, și Comisie și plen, doar ca să treceți legea aceasta pe repede înainte.

.............................
Domnul Claudiu-Iulius-Gavril Năsui:

Da, mulțumesc, domnul.

Tot ca să nu ne mințim între noi și să nu ne facem că nu vedem pădurea din cauza copacilor, deci dumneavoastră doriți să mergeți pe repede înainte cu legea aceasta, fără dezbateri, convocând în același timp ședințe în care parlamentarii evident că nu pot fi în două locuri în același timp, deci este absolut clar pentru toată lumea ce faceți dumneavoastră.

Și tot pentru stenogramă, să se consemneze că domnul Dragnea nu e nici acum prezent aici și de multe ori nu este prezent la aceste ședințe. Mulțumesc.

.............................
Domnul Claudiu-Iulius-Gavril Năsui:

Ba da, pentru că faceți lecții de punctualitate altora!

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București duminică, 29 martie 2020, 13:04
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro