Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe iun. 2019 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 3 iunie 2019 ora 13:00

3. Solicitare din partea doamnei deputat Raluca Turcan, liderul Grupului parlamentar PNL, privind întocmirea raportului și includerea pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților a propunerii legislative pentru modificarea și completarea Legii nr.288/2015 privind votul prin corespondență, votul electronic, precum și modificarea și completarea Legii nr.208/2015 privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților, precum și pentru organizarea și funcționarea Autorității Electorale Permanente (Pl-x nr.146/2019)
la Comisia juridică, de disciplină și imunități și la Comisia pentru administrație publică și amenajarea teritoriului consultă

Vorbitor: Ponta Victor-Viorel

Solicitare din partea doamnei deputat Raluca Turcan, liderul Grupului parlamentar PNL, privind întocmirea raportului și includerea pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților a propunerii legislative pentru modificarea și completarea Legii nr.288/2015 privind votul prin corespondență, votul electronic, precum și modificarea și completarea Legii nr.208/2015 privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților, precum și pentru organizarea și funcționarea Autorității Electorale Permanente (Pl-x nr.146/2019) Domnul Victor-Viorel Ponta:

Da. Foarte scurt, domnule președinte.

Tocmai pentru că e vorba de faptul că mai multe grupuri au diverse proiecte, cred că soluția cea mai eficientă este să retrimitem proiectul la ultima comisie sesizată - domnul Nicolicea cred că știe mai bine, probabil Comisia juridică, nu? a fost ultima care a dat un raport sau, mă rog - și acolo să fie strânse toate proiectele.

Eu cred că nici un proiect nu e perfect. Fiecare poate să mai ia ceva de la celălalt, nu vreau să fie proiectul PRO România, sau PNL, sau PSD sau... Cel care e cel mai avansat. Să strângem toate proiectele, se fac amendamente și să venim cu o formă agreată de toată lumea.

Cred că și procedural și politic asta este soluția corectă. Altfel mergem cu un proiect înainte, îl respingem și o să spună că nu vrem vot, ceea ce ar fi total greșit.

Mulțumesc.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București joi, 28 mai 2020, 4:24
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro