Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe oct. 2019 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 1 octombrie 2019 ora 13:05

11. Informare din partea domnului deputat Victor-Viorel Ponta, liderul Grupului parlamentar PRO Europa, privind nominalizarea domnului Toma-Florin Petcu în funcția de președinte al Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic
liderii grupurilor parlamentare vor decide consultă

Vorbitor: Ponta Victor-Viorel

Informare din partea domnului deputat Victor-Viorel Ponta, liderul Grupului parlamentar PRO Europa, privind nominalizarea domnului Toma-Florin Petcu în funcția de președinte al Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic Domnul Victor-Viorel Ponta:

Da, îmi cer scuze am venit întâi cu hârtia, trebuia să vin invers.

Am depus la Secretarul general și decizia domnului deputat Lovin de a acționa în Grupul nostru, suntem 40 de deputați acum și vă rog să luați act, o să anunțe în plen, evident, conform procedurii.

Și, rugămintea este după ce se termină Biroul permanent, liderii de grup să rămânem să rezolvăm această problemă legată de reprezentare conform ponderii parlamentare. Dar prin venirea domnului Lovin suntem 40 de deputați în grup și avem dreptul la o nouă comisie care știu că s-a eliberat, de aceea este cererea mea.

.............................
Domnul Victor-Viorel Ponta:

Am încredere totală în PSD, de aceea v-am trimis hârtia tot ca să luați act de faptul că avem dreptul la această comisie și am făcut și o nominalizare pentru funcția de președinte.

Vă mulțumesc.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București joi, 28 mai 2020, 5:18
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro