Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe oct. 2019 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului din 28 octombrie 2019 ora 12:05

Vorbitor: Ponta Victor-Viorel

Repartizarea candidaților propuși la funcția de membru al Guvernului pentru audierea la comisiile permanente ale Camerei Deputaților și Senatului Domnul Victor-Viorel Ponta:

Domnule președinte,

Stimați colegi,

Cred că acum două sau trei săptămâni, tot aici, în această sală, au fost niște discuții legate de calendarul pentru moțiunea de cenzură.

Dați-mi voie să-mi mențin punctul de vedere pe care l-am avut și atunci și noi, cei de la PRO Europa, suntem în partea de echilibru.

Înțeleg că PSD propune marți, miercuri, joi audieri și luni votul în plen. PNL sau, mă rog, premierul desemnat propune mâine audieri și miercuri vot în plen.

Eu voiam, ca de fiecare dată, să găsim o soluție la mijloc și să facem audieri marți și miercuri, pentru că, într-adevăr, sunt importante discuțiile în comisii - e vorba, în majoritate, de miniștri noi - și joi să dăm votul. Joi a fost și ziua moțiunii de cenzură, cred că joi putem să dăm și votul pentru noul Guvern.

Deci, vă rog, când supuneți la vot, să luați în considerare și propunerea mea.

Vă mulțumesc.

.............................
Domnul Victor-Viorel Ponta:

Corect.

.............................
Domnul Victor-Viorel Ponta:

Ora 12.00.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București joi, 28 mai 2020, 5:25
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro