Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe mar. 2020 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 9 martie 2020 ora 13:03

Vorbitor: Bănicioiu Nicolae

Materiale pe linia relațiilor parlamentare externe Domnul Nicolae Bănicioiu:

Cum?

.............................
Domnul Nicolae Bănicioiu:

Păi ce ne interesează de Senat? Senatul după părerea mea-i pierdut, nu? Așa, da!

Domnul președinte, deci, după părerea mea, pe următoarea perioadă, ar trebui să luați în calcul cam suspendarea oricărei activități ce presupune o adunare mai mare de... nu știu, zece persoane.

Nu, vorbesc foarte serios!

.............................
Domnul Nicolae Bănicioiu:

Da. Bănuiesc că tot ce înseamnă adunări mai mari de persoane - am văzut, și acum le-ați pus în vedere celor de la CIC să nu-i mai... sau n-ar trebui Parlamentul să mai închirieze sălile în momentele... sau începând de azi - dar, la fel și cu întrunirile parlamentare. Deci, în sala de plen...da? Da, sunt câteva sute de persoane, sau ar trebui să fie câteva sute de persoane! Câteva mii de angajați.

.............................
Domnul Nicolae Bănicioiu:

Păi, eu cred că... cu plenul comun de joi ar cam trebui să terminăm activitatea pe aici. Să facem, eventual, o activitate de suport pentru Ministerul Sănătății și Comitetul de Urgență, dar, în rest, nu există altă activitate. Vorbesc serios!

.............................
Domnul Nicolae Bănicioiu:

Deocamdată nu există nici tratament, nici vaccin. Există doar măsuri de prevenire. Nu știm dacă va fi carantină sau nu, probabil că va fi.

Atâta timp cât România nu a închis granițele probabil că în București vom trece de zece cazuri săptămâna viitoare, da? Asta înseamnă drumul deschis spre carantină.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 18 august 2022, 5:03
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro