Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe mar. 2010 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 1 martie 2010 ora 14:00

Vorbitor: Bănicioiu Nicolae

Ordinea de zi pentru ședințele Camerei Deputaților Domnul Nicolae Bănicioiu:

Domnule vicepreședinte, dacă ne permiteți, în primul rând vorbiți de o majoritate care nu a fost consfințită prin votul public, și știu că îl respectați foarte mult.

Deci la dumneavoastră, la Bistrița, domnul Nicolicea și domnul Oprea și grupul independenților nu au obținut nici un vot, da?, dacă îmi aduc bine aminte.

Deci ceea ce vedeți aici în configurația Biroului permanent reprezintă voința electoratului din 2008. A, că dumneavoastră forțați puțin și Constituția, dar aș spune că și Regulamentul, și îi convertiți pe anumiți parlamentari care trec la independenți și fac jocul puterii, este cu totul altă discuție. Mai rămâne să vedem funcțiile pe care le primesc conex, și, dacă vreți, putem intra și în detalii, dar nu cred că este cazul acum, și domnul Oltean știe foarte bine la ce mă refer. Haideți să nu ne mai facem că nu înțelegem cum stau lucrurile.

Haideți să nu ne mai facem că nu înțelegem cum sunt prevederile Regulamentului.

Este o forțare, știți și dumneavoastră. Ce s-a întâmplat astăzi cu comisia nu este normal și, atunci, vă rog foarte mult să nu nesocotiți partea de Regulament și partea de legalitate.

Mulțumesc.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 1 octombrie 2022, 20:34
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro