DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 iulie 2018


primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grupul parlamentar al PNL)
Într-o democrație imatură, liniștea produce monștri

Sunt suficient de mulți oameni de bună credință în România care solicită mai multă liniște pe baricadele politicii și mai multă acțiune administrativă. Discuțiile despre justiție au sleit o bună parte a populației active, în vreme ce o altă parte, inertă, se arată fie indiferentă, fie captivă manipulărilor care li se servesc, seară de seară, la televizor. O astfel de stare este posibil de explicat din mai multe perspective.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 iulie 2018


primit de la doamna deputat Cristina Burciu (Grupul parlamentar al PSD)
Parlamentul a conturat cadrul legislativ funcțional privind exploatările petroliere

România are acum un cadru legislativ național pragmatic, coerent, adecvat și funcțional în ceea ce privește proiectele de exploatare petrolieră și de hidrocarburi offshore, după ce Camera Deputaților, în calitate de for decizional, a votat Proiectul de lege privind unele măsuri necesare pentru implementarea operațiunilor petroliere de către titularii de acorduri petroliere referitoare la perimetre petroliere offshore.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 iulie 2018


primit de la doamna deputat Florica Cherecheș (Grupul parlamentar al PNL)
Unde au dispărut și ce vor face din toamnă 80.000 tineri între 15-19 ani?

În această vară, din cei 171.000 de elevi înscriși în clasa a VIII-a, doar 83,5%, respectiv 142.847 elevi s-au prezentat la examenul de Evaluare Națională. Aproape 17%, circa 29.000 de elevi, n-au considerat că sunt capabili să ia examenul, deși nu contează media, deoarece toți dispun de un loc la liceu sau la o școală profesională.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 19 iulie 2018


primită de la domnul deputat Virgil Daniel Popescu (Grupul parlamentar al PNL)
Prin intenția plafonării prețului la gaze până în 2021, ministerul Finanțelor vrea să transforme România într-o țară sud - americană

Ministerul Finanțelor a anunțat că vrea plafonarea prețului la gaze până în 2021, operând astfel o reducere forțată a prețului gazelor. O asemenea intervenție încalcă principiile liberalismului și pe cele ale unei economii de piață și a liberei concurențe. Este posibil ca ministrul Finanțelor să fi uitat că România este țară membră a Uniunii Europene?!?; pentru că altfel nu se explică această decizie care contravine directivelor europene privind piața energiei prin care s-a impus liberalizarea prețurilor la gaze, respectiv vânzarea lor în regim concurențial.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 19 iulie 2018


primit de la domnul deputat Răzvan Rotaru (Grupul parlamentar al PSD)
“Meșteșugarii și artizanii pot primi finanțare pentru a participa la Târgul Național pentru Artizanat și Meșteșuguri 2018”

Deputatul PSD Răzvan Rotaru anunță că începând de luni, 23 iulie 2018, ora 10.00, va deveni activă pe site-ul www.aippimm.ro aplicația de înscriere în cadrul Programului Național Multianual pentru Susținerea Meșteșugurilor și Artizanatului 2018.

Vezi știrea
Vezi mai multe știri

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult