COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 19 septembrie 2018


primit de la doamna deputat Roxana Mînzatu (Grupul parlamentar al PSD)
Victimele violenței domestice vor găsi o locuință protejată în fiecare județ

Agenția Națională pentru Egalitate de Șanse (ANES) va amenaja și pune în funcțiune o rețea națională de 42 de locuințe protejate (una în fiecare județ), dar și o rețea de 42 de cabinete de consiliere vocațională pentru a sprijini victimele violenței domestice în obținerea unui loc de muncă și a independenței economice. Ministerul Fondurilor Europene a lansat azi două linii de finanțare. Una dintre ele, în valoare de 11 milioane de euro, va fi accesată de ANES.

Vezi știrea

ANUNȚ DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 19 septembrie 2018


primit de la liderul Grupului parlamentar al USR, domnul deputat Dan Barna

Liderul Grupului parlamentar al USR, domnul deputat Dan Barna, va face declarații de presă, joi, 20 septembrie, ora 13.00 (sala Grupului parlamentar al USR, nivel 1M).

ANUNȚ DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 19 septembrie 2018


Liderul Grupului parlamentar al PNL, doamna deputat Raluca Turcan, împreună cu domnul deputat Gabriel Andronache vor susține declarații de presă joi, 20 septembrie, de la ora 11.00 (Camera Deputaților, nivel P1).

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 19 septembrie 2018


primit de la președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, domnul deputat Constantin Codreanu (Grupul parlamentar al PMP)
Deputat Constantin Codreanu: ”Aderarea statelor candidate la Uniunea Europeană trebuie condiționată de respectarea drepturilor românilor din aceste state”

Miercuri, 19 septembrie, deputatul PMP Constantin Codreanu, președinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, a intervenit în plenul Camerei Deputaților, prezentând punctul de vedere al grupului politic de care aparține pe marginea proiectului de Hotărâre privind adoptarea opiniei referitoare la Comunicarea Comisiei către Parlamentul European, Consiliul European, Consiliul și Comitetul Economic și Social European și Comitetul Regiunilor - O agendă europeană reînnoită pentru cercetare și inovare - șansa Europei de a-și modela viitorul - Contribuția Comisiei Europene la reuniunea informală a liderilor UE de la Sofia din data de 16 mai 2018 COM(2018) 306 (PHCD 44/2018).

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 19 septembrie 2018


primit de la doamna deputat Cristina Pruna (Grupul parlamentar al USR)

Deputata USR Cristina Prună solicită miniștrilor să răspundă dacă, și pentru ce motive, susțin exceptarea a peste 100 de companii de stat de la prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr.109/2011 privind integrarea principiilor de guvernanță corporativă de către întreprinderile publice.

Vezi știrea
Vezi mai multe știri
 

REGIA AUTONOMĂ MONITORUL OFICIAL

În categoria Anunțuri26 iulie 2018

Începând cu data de 29-07-2018, Regia Autonomă Monitorul Oficial, care realizează serviciul public de editare și publicare a Monitorului Oficial al României, funcționează, potrivit Legii nr. 208/2018, sub autoritatea Camerei Deputaților.

Mai multe detalii

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult