ANUNȚ DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 17 ianuarie 2020


ACREDITAREA JURNALIȘTILOR ÎN SESIUNEA FEBRUARIE - IUNIE 2020

Direcția comunicare și relații publice a Camerei Deputaților va primi, în perioada 16 ianuarie - 17 februarie, cererile de acreditare pentru sesiunea parlamentară februarie - iunie 2020, precum și solicitările pentru permisele de acces auto în parcarea Palatului Parlamentului. Acestea se pot depune de luni până vineri, între orele 9.00 - 17.00, la Biroul comunicare cu mass-media și imagine (etaj 4, camera 4099, tel. 021.414.1455). Documentele necesare acreditării se pot trimite și electronic, la adresa de email flux@cdep.ro (scanate).

Vezi stirea

ANUNȚ DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 17 ianuarie 2020

Ședința Biroului permanent al Camerei Deputaților va avea loc luni, 20 ianuarie, începând cu ora 13.30 (sala „Barbu Catargiu”, nivel P1).

SCRISOARE DESCHISĂ


În categoria Comunicat de presa 17 ianuarie 2020


primită de la doamna deputat Cristina Iurișniți (Grupul parlamentar al USR)
Adresată doamnei ministru Monica Anisie
Nicio școală fără apă și canalizare !
Niciun învățător sau profesor admonestat în fața elevilor!

Doamnă ministru,
Prin recenta descindere din Ialomița în comunitățile sărace, ați transmis clar mesajul că vă doriți să aduceți, pe bună dreptate, pe agenda publică problema infrastructurii și a dezinteresului cronic al primarilor pentru reabilitarea școlilor și, în general, pentru orice investiție pentru educație. Mesajul ministerial a fost că e nevoie de prezență și implicare pe teren. În regulă până la acest punct. Un ministru trebuie să iasă din clădirea ministerului în realitatea crudă a României profunde.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 17 ianuarie 2020


primită de la doamna deputat Cristina Elena Dinu (Grupul parlamentar al PSD)
Deputatul PSD Giurgiu, Cristina-Elena Dinu: „PNL pregătește concedieri în masă în rândul salariaților de la stat: funcționari, medici, profesori!”

„Guvernul Taie tot” nu are nicio șansă de a se mai reabilita în ochii și percepția românilor, după prestația jalnică din ultimele două luni. „Rețeta” acestei guvernări dezastruoase este extrem de simplistă și contraproductivă, bazată exclusiv pe distrugere și nu pe construcție. Filosofia managementului guvernamental este axată doar pe tăierea veniturilor populației și epurări în sistemul public.

Vezi stirea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 17 ianuarie 2020


primit de la doamna deputat Mihaela Huncă (Grupul parlamentar al PRO Europa)
Mult zgomot pentru nimic sau demagogie pură! Actualul guvern este copia fostului guvern PSD: într-un mod în care nu a reușit decât să sperie cadrele didactice din mediul rural, ba chiar să le terorizeze, ministrul Educației, Monica Anisie, face vizite inopinate în unitățile de învățământ din mediul rural!

Vezi stirea
Vezi mai multe stiri

Centrul educational

Centrul educational si publicatii organizeaza un program de vizite educative la Camera Deputatilor. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anuntate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult