ANUNȚ DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 martie 2019


Cea de-a 6-a conferință parlamentară din Regiunea Dunării

În contextul derulării Președinției române a Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării va fi organizată, joi, 21 martie 2019, la Palatul Parlamentului, cea de-a 6-a Conferință a Parlamentarilor din Regiunea Dunării (sala „Nicolae Bălcescu”, nivel P).

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 martie 2019


primită de la domnul deputat Ioan Cupșa (Grupul parlamentar al PNL)
Ioan Cupșa (PNL): Moțiunea pe justiție a picat, majoritatea PSD-ALDE defilează cu Tudorel Toader în frunte!

Deputatul PNL, Ioan Cupșa, a susținut următoarea intervenție la tribuna Camerei Deputaților, la momentul explicării votului dat asupra moțiunii simple pe justiție intitulată ”Tudorel Toader și PSD-ALDE, luați mâinile murdare de pe Justiție!":

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 martie 2019


primit de la doamna deputat Ionela Viorela Dobrică (Grupul parlamentar al PSD)
Activitatea TAROM va fi anchetată de Parlament

Plenul Camerei Deputaților a acordat miercuri, 20 martie, vot favorabil proiectului de Hotărâre pentru încuviințarea efectuării de către Comisia pentru transporturi și infrastructură a unei anchete privind activitatea SC Compania Națională de Transporturi Aeriene Române TAROM SA, în perioada 2007-2018.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 martie 2019


primit de la doamna deputat Anișoara Radu (Grupul parlamentar al PSD)
Măsuri pentru stimularea ocupării forței de muncă și subvenționarea locurilor de muncă

În cadrul Comisiei pentru muncă și protecție socială am aprobat, în ultima perioadă, mai multe proiecte referitoare la modificarea și completarea Legii 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, a Legii 279/2005 privind ucenicia la locul de muncă și a Legii 335/2013 privind stagiile profesionale pentru absolvenții de învățământ superior.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 martie 2019


primit de la doamna deputat Mirela Furtună (Grupul parlamentar al PSD)
Brexit – o consecință a populismului

Miercuri, 20 martie, doamna deputat Mirela Furtună a susținut în plenul Camerei Deputaților o declarație politică referitoare la Brexit. Doamna Furtună a prezentat evenimentele care s-au succedat în Parlamentul britanic săptămâna trecută și a subliniat câteva aspecte de interes mai ales pentru cetățenii europeni care se află în Marea Britanie, inclusiv cei români.

Vezi știrea
Vezi mai multe știri

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult