DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 23 ianuarie 2018


primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Pe 24 ianuarie, PSD-ALDE nu onorează Iașul

Iașul s-a luptat mulți ani la rând pentru ca aniversarea Unirii de la 24 ianuarie să devină sărbătoare națională legală. Ieșenii și-au dorit ca România întreagă să recunoască meritele orașului nostru în construcția României Mari și, în egală măsură, sacrificiul renunțării la statutul de capitală a țării.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 23 ianuarie 2018


primită de la domnul deputat Ion Ștefan (Grup PNL)
Mica Unire în anul Marelui Centenar. La mulți ani, Focșani!

În acest an, pe 24 ianuarie, celebrăm 159 de ani de la Unirea Principatelor Române sub conducerea domnitorului Alexandru Ioan Cuza. Un moment de bucurie, pentru noi focșănenii, urmașii celor din Focșani Munteni și Focșani Moldoveni, două târguri locuite de români care au lăsat la o parte ceea ce îi diferenția și au pus pe primul loc ceea ce îi unea: limba, credința, obiceiurile și mai ales dorința de a face o țară puternică, care să privească spre Occident, cu toate că realitatea românească era cu mult în urma țărilor din Vest.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 23 ianuarie 2018


primit de la domnul deputat Florin Roman (Grup PNL)
Ministrul ”genunche” minte cu nerușinare. Dovada că Ministerul Educației închide școli

PNL solicită coaliției de guvernare să-l retragă pe Liviu Pop din funcția de ministru al Educației, un ministru care s-a compromis total atât în fața opiniei publice, cât și în fața oamenilor din sistemul educațional.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 23 ianuarie 2018


primit de la doamna deputat Cristina Burciu (Grup PSD)
Deputatul PSD Cristina Burciu, informată de ministrul Muncii, Lia-Olguța Vasilescu: „Familiile și persoanele singure pot fi sprijinite și prin intervenția autorităților locale pentru soluționarea situațiilor dificile cu care se confruntă”

Deputatul PSD, Cristina Burciu, a primit răspuns la interpelarea adresată ministrului Muncii și Justiției Sociale, Lia-Olguța Vasilescu, care a avut în vedere ajutoarele de urgență acordate persoanelor cu astfel de necesități din județul Cluj.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 23 ianuarie 2018


primit de la domnul deputat Claudiu Vasile Răcuci (Grup PNL)
Claudiu Răcuci (PNL) – închiderea școlilor pentru a face economii la buget va distruge educația din România

Deputatul PNL Claudiu Răcuci acuză cu duritate proiectul Ministerului Educației Naționale care își propune să facă economii, culmea, pe seama educației, dând curs unui un proiect disperat, făcut peste noapte, privind comasarea școlilor și a claselor, din care vor pierde și elevii și profesorii:

Vezi știrea

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult