Candidaturi pentru Colegiul director al C.N.C.D.

În categoria Anunț20 februarie 2018

În temeiul dispozițiilor art. 24 din Ordonanța Guvernului nr. 137/2000 privind prevenirea și sancționarea tuturor formelor de discriminare, republicată, au fost depuse următoarele candidaturi pentru un post membru în Colegiul director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.

Mai multe detalii

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 22 februarie 2018


primită de la doamna deputat Florica Cherecheș (Grup PNL)
Educația, încotro? Dar copiii noștri?

Realitatea demonstrează zilnic cât de nocive sunt deciziile luate în pripă de actuala coaliție de guvernare, din rațiuni pur populiste, fără consultări publice sau dezbateri parlamentare adevărate. Ele sunt cu atât mai nocive cu cât își produc efectele asupra sistemului educațional și implicit asupra prezentului și viitorului copiilor noștri. Vă voi da doar câteva exemple:

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 22 februarie 2018


primit de la vicepreședintele Comisiei pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților naționale, domnul deputat Daniel Vasile

Marți, 20 februarie 2018, s-au implinit 162 de ani de la dezrobirea romilor în Principatele Române.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 22 februarie 2018


primit de la Comisia pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților naționale

Miercuri, 21 februarie 2018, a avut loc ședința Comisiei pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților naționale, care a avut următoarea ordine de zi:

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 22 februarie 2018


primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Sistemele informatice ale autorităților publice centrale nu sunt adaptate secolului în care trăim

Deputatul PNL Dumitru Oprea îi solicită ministrului Comunicațiilor și Societății Informaționale, Petru Bogdan Cojocaru, să prezinte o analiză privind situația infrastructurii IT din sistemul public, în condițiile în care, în dauna contribuabilului, instituții precum ANAF continuă să folosească pixul și hârtia ca metodă uzuală de înregistrare a documentelor.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 22 februarie 2018


primit de la președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor tarii, domnul deputat Constantin Codreanu (Grup PMP)
”Cer accelerarea procedurilor parlamentare pentru mărirea valabilității pașapoartelor românești de la 5 la 10 ani”

Deputatul PMP Constantin Codreanu, președinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, a prezentat miercuri, 21 februarie, la tribuna Camerei Deputaților o declarație politică prin care a cerut accelerarea procedurii parlamentare pentru mărirea termenului de valabilitate al pașapoartelor românești de la 5 la 10 ani.

Vezi știrea

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult