COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 16 iulie 2018


primit de la domnul deputat Nicolae Giugea (Grupul parlamentar al PNL)
Guvernul PSD-ALDE a lăsat sute de mii de pensionari fără dreptul la medicamente compensate cu 90%

Deputatul PNL Nicolae Giugea solicită Guvernului României modificarea urgentă a Hotărârii de guvern nr. 720/2018, chiar în prima ședință a Guvernului Dăncilă, deoarece sute de mii de pensionari care au depășit plafonul de 900 de lei/lună nu mai au dreptul la medicamente compensate cu 90%:

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 13 iulie 2018


privind participarea domnului Angel Tilvăr, președintele Comisiei pentru Afaceri Europene a Camerei Deputaților, la dezbaterea organizată de Ministerul Afacerilor Externe și Institutul European din România, cu tema “Consultări Cetățenești pentru viitorul Uniunii Europene”

Președintele Comisiei pentru Afaceri Europene a Camerei Deputaților, domnul Angel Tîlvăr, a participat vineri, 13 iulie, la Panciu, județul Vrancea, la dezbaterea cu tema “Consultări Cetățenești pentru viitorul Uniunii Europene”, eveniment organizat de Ministerul Afacerilor Externe, prin ministrul delegat pentru Afaceri Europene și Institutul European din România în perspectiva pregătirii Președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene, ce va fi deținută de țara noastră în primul semestru al anului 2019.

Vezi știrea

INFORMARE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 13 iulie 2018


primită de la liderul Grupului parlamentar al PMP, domnul deputat Eugen Tomac

Liderul grupului parlamentar al PMP, deputatul Eugen Tomac, a transmis, vineri, o scrisoare de felicitare Excelenței Sale, doamna Michèle Ramis, ambasadorul Franței la București, cu ocazia aniversării Zilei Naționale.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 13 iulie 2018


primită de la domnul deputat Remus Borza (neafiliat)

Legea offshore pentru exploatarea gazelor naturale din Marea Neagră a fost adoptată de plenul Camerei Deputaților într-o variantă modificată pe ultima sută de metri. Planurile companiilor care extrag petrol și gaze din Marea Neagră au fost date peste cap de unele schimbări, cum ar fi impozitul pe veniturile suplimentare.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 12 iulie 2018


primit de la domnul deputat Nicolae Giugea (Grupul parlamentar al PNL)
„Avocatul Poporului trebuie demis pentru încălcarea flagrantă a Constituției României”

Deputatul PNL Nicolae Giugea solicită demiterea lui Victor Ciorbea din funcția de Avocat al Poporului, deoarece a încălcat în repetate rânduri prevederile constituționale, rămânând pasiv și fiind complice atunci când drepturile cetățenilor români au fost afectate prin ordonanțele de urgență scrise de Vâlcov și Dragnea:

Vezi știrea
Vezi mai multe știri

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult