DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 24 august 2017


primită de la domnul deputat Cristinel Romanescu (Grup PNL)
Am aflat cu stupoare din presa locală buzoiană că "mulțumită demersurilor făcute de Marcel Ciolacu, viceprim-ministru și președinte PSD Buzău, la Ministerul Educației s-a aprobat ca elevii de la o școală și de la un liceu din Buzău să beneficieze de o masă caldă pe zi în anul școlar următor. Au fost alese Școala nr.12 și Liceul Sportiv, ambele din cartierul Micro XIV. Deocamdată este un program-pilot."

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 24 august 2017


primită de la domnul deputat Ion Ștefan (Grup PNL)
Peste jumătate din școlile din Vrancea nu sunt sigure pentru elevi, ministrul PSD, inconștient, cere părinților să țină copiii acasă!
Mai sunt două săptămâni și jumătate până la debutul anului școlar 2017-2018, iar școlile din Vrancea sunt departe de a fi cadrul cel mai sigur pentru educație pentru elevi! Iar guvernanților PSD nici că le pasă!

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 24 august 2017


primită de la domnul deputat Marius Bodea (Grup PNL)
Mihai Chirica, un laș care se ascunde în spatele unor comunicate de presă. Îl provoc la o dezbatere publică despre calitatea aerului din oraș. Oriunde, oricând!
„Mihai Chirica este un primar iresponsabil, care trăiește într-o realitate paralelă, rupt de nevoile și problemele comunității. Deși Iașul este cel mai poluat oraș din România, iar ieșenii sunt expuși la îmbolnăvire în fiecare zi din ultimii 8 ani, iar asta din cauza faptului că nu s-a întreprins nicio măsură pentru reducerea poluării, primarul Mihai Chirica, ca un laș, se ascunde în spatele comunicatelor de presă și se oțărește la oricine îi atrage atenția că nu face nimic!

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 23 august 2017


primit de la doamna deputat Maricela Cobuz (Grup PSD)
Introducerea orelor de nutriție în școli va contribui la reducerea riscului de obezitate

Obezitatea a devenit una din problemele majore de sănătate publică ale secolului XXI. Prevalența sa s-a triplat în multe țări din Europa, iar în Statele Unite ale Americii a crescut în mod alarmant, peste 60% din populația americană având supragreutate sau obezitate. Conform datelor Organizației Mondiale a Sănătății (O.M.S.), în anul 2002, „globezitatea” a depășit ca prevalență subnutriția. Tendința de creștere a prevalenței obezității este evidentă la copii și adolescenți, rata anuală fiind de 10 ori mai mare decât în anii 1970.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 22 august 2017


primit de la vicepreședintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport, doamna deputat Florica Cherecheș (Grup PNL)
PSD lovește din nou, noaptea ca hoții!
Ministrul educației a demis prin fax, vineri seară, 13 inspectori școlari generali

Pentru a netezi calea membrilor sau a simpatizanților PSD către inspectoratele școlare județene sau unități școlare, ministrul Pop a demis vineri seara târziu, după bunul obicei al PSD de a face lucruri nepermise noaptea, 13 inspectori școlari județeni, anunțându-le decizia prin ordin de ministru trimis prin fax.

Vezi știrea

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult