Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Interviuri
Galerie foto
Agenda
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Nicolae-Liviu Dragnea > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la Cabinetul președintelui Camerei Deputaților, domnul Liviu Dragnea

Președintele Camerei Deputaților, domnul Liviu Dragnea, a transmis vineri, 18 august, un mesaj de condoleanțe doamnei Ana Maria Pastor Julian, președintele Congresului Deputaților, condamnând cu tărie atentatul din Barcelona.

”Suntem alături de familiile victimelor și de supraviețuitori, rugându-ne să aibă tăria de a depăși aceste clipe. Durerea noastră e cu atât mai mare, cu cât printre victime se regăsesc și cetățeni români. Gândurile noastre se îndreaptă către familiile acestora.
Regret profund că trăim aceste vremuri, în care siguranța cetățenilor noștri este pusă în pericol de atrocitatea unor minți bolnave. Vom fi uniți și solidari în condamnarea unor astfel de acte, dar fără a trăi cu teamă”.
De asemenea, președintele Camerei Deputaților a transmis asigurări că autoritățile române sunt alături de instituțiile internaționale în demersurile de combatere a terorismului.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București vineri, 21 februarie 2020, 3:05
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro