Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Interviuri
Photos
Ordre du jour
Activité parlementaire
2016-present (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
declaration de fortune
declaration d'interêts
2012-2016 (dep.)
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2016-présent > Chambre des Députés > Nicolae-Liviu Dragnea > Communiqués de presse Versiunea pentru printare


primit de la Cabinetul președintelui Camerei Deputaților, domnul Liviu Dragnea

Președintele Camerei Deputaților, domnul Liviu Dragnea, a avut astăzi, 19 ianuarie, o întrevedere cu o delegație condusă de domnul David Harris, președintele American Jewish Committee.

Cei doi oficiali au discutat despre rolul activ al României, la nivel internațional, în combaterea discriminărilor de orice fel, a xenofobiei și a antisemitismului. De asemenea, a fost menționat angajamentul ferm al țării noastre în relația cu diaspora evreiască, precum și implicarea, alături de organizațiile evreiești, în dezvoltarea și implementarea proiectului Muzeului Istoriei Evreilor și a Holocaustului din România.
În contextul relației apropiate cu Israel, cât și din perspectiva poziției de aliat deplin angajat în Parteneriatul Strategic cu Statele Unite ale Americii, partea română a exprimat întreaga disponibilitate în ceea ce privește intensificarea și dezvoltarea dialogului transatlantic.
Delegația condusă de domnul David Harris, președintele American Jewish Committee, efectuează o vizită în România, în perioada 18-20 ianuarie 2018, ocazie cu care va avea o serie de întâlniri cu oficiali români.
Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie dimanche, 5 avril 2020, 11:07
Téléphone: +40213160300, +40214141111
E-mail: webmaster@cdep.ro