Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Interviuri
Galerie foto
Agenda
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Nicolae-Liviu Dragnea > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la Cabinetul președintelui Camerei Deputaților, domnul Liviu Dragnea
Delegația României a fost primită de către președintele Statului Israel, Reuven Rivlin

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, prim-ministrul Viorica Dăncilă și ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, au avut joi, 26 aprilie, o întrevedere cu președintele Statului Israel, Reuven Rivlin, în contextul vizitei delegației române în Israel.

Președintele Camerei Deputaților a afirmat că susține propunerea privind relocarea Ambasadei României la Ierusalim, luând în calcul consultarea internă. Decizia a fost salutată de președintele Statului Israel, Reuven Rivlin. În acest context, prim-ministrul Viorica Dăncilă a transmis părții israeliene că Guvernul a propus viitorul ambasador al României în Statul Israel, decizia de numire a acestuia aparținând președintelui.
Oficialii români au arătat că o prioritate a țării noastre este consolidarea cooperării bilaterale și au reiterat dorința de a face progrese spre dimensiunea strategică a relației româno-israeliene.
În cadrul discuțiilor, a fost subliniat și rolul important al comunității israelienilor originari din România la consolidarea relațiilor între cele două state, precum și la edificarea Statului Israel modern.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București duminică, 23 februarie 2020, 20:08
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro