Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Interviuri
Galerie foto
Agenda
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Nicolae-Liviu Dragnea > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la Cabinetul președintelui Camerei Deputaților, domnul Liviu Dragnea
Întrevederea domnului Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, cu domnul Yariv Levin, ministrul Turismului din Israel

Președintele Camerei Deputaților, domnul Liviu Dragnea, a avut miercuri, 16 mai, o întrevedere cu domnul Yariv Levin, ministrul Turismului din Israel.

Discuțiile au avut în vedere identificarea oportunităților pentru atragerea capitalului israelian în sectorul turistic românesc, o importanță deosebită fiind acordată turismului balnear și sectorului de wellness.
"România reprezintă o destinație predilectă pentru turiștii israelieni și acest lucru este un semnal încurajator pentru întărirea parteneriatului în acest domeniu. Tocmai de aceea am propus încurajarea înfrățirii dintre orașele românești și israeliene, ca instrument pentru promovarea turismului de ambele părți", a declarat domnul Liviu Dragnea.
Un alt subiect abordat a avut în vedere valorificarea bogatului patrimoniu cultural evreiesc, precum și a faptului că România face parte din Calea europeană a Patrimoniului Evreiesc.
De asemenea, președintele Camerei Deputaților a transmis asigurări cu privire la deschiderea autorităților de la București de a întări parteneriatul dintre cele două țări și de a extinde cooperarea pe mai multe sectoare.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București vineri, 5 martie 2021, 12:53
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro