Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Interviuri
Galerie foto
Agenda
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Nicolae-Liviu Dragnea > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la Cabinetul președintelui Camerei Deputaților, domnul Liviu Dragnea

Președintele Camerei Deputaților, domnul Liviu Dragnea, a avut miercuri, 29 august, o întrevedere cu domnul Hans Klemm, ambasador al SUA în România.
Principalul subiect de discuție a vizat consolidarea Parteneriatului Strategic, care reprezintă o prioritate a agendei de politică externă a României. În acest sens, au fost menționate progresele înregistrate pe linia cooperării bilaterale pe componenta de securitate, precum și interesul deosebit pentru dezvoltarea dimensiunii economice.

”Dincolo de dimensiunea apărării și securității regionale, care a reprezentat și continuă să reprezinte pilonul de bază al Parteneriatului Strategic, interacțiunile bilaterale acoperă o zonă extrem de vastă de domenii. În prezent, se acordă o atenție prioritară consolidării dimensiunii economice a acestuia. Astfel de întâlniri sunt extrem de benefice, în special în perspectiva vizitei din septembrie a Secretarului pentru Energie, Richard Perry, care va participa la Summit-ul Celor Trei Mări”, a declarat președintele Camerei Deputaților, care a accentuat contextul economic favorabil al țării noastre în perspectiva creșterii prezenței investiționale americane pe piața autohtonă.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București joi, 20 februarie 2020, 3:10
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro