Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Activité parlementaire
2016-present (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
declaration de fortune
declaration d'interêts
2012-2016 (dep.)
2008-2012 (dep.)
Liens:
mircea.draghici@cdep.ro
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2016-présent > Chambre des Députés > Mircea-Gheorghe Draghici > Communiqués de presse Versiunea pentru printare


primit de la Cabinetul președintelui Camerei Deputaților, domnul Liviu Dragnea
Întrevederea domnului Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, cu domnul Yariv Levin, ministrul Turismului din Israel

Președintele Camerei Deputaților, domnul Liviu Dragnea, a avut miercuri, 16 mai, o întrevedere cu domnul Yariv Levin, ministrul Turismului din Israel.

Discuțiile au avut în vedere identificarea oportunităților pentru atragerea capitalului israelian în sectorul turistic românesc, o importanță deosebită fiind acordată turismului balnear și sectorului de wellness.
"România reprezintă o destinație predilectă pentru turiștii israelieni și acest lucru este un semnal încurajator pentru întărirea parteneriatului în acest domeniu. Tocmai de aceea am propus încurajarea înfrățirii dintre orașele românești și israeliene, ca instrument pentru promovarea turismului de ambele părți", a declarat domnul Liviu Dragnea.
Un alt subiect abordat a avut în vedere valorificarea bogatului patrimoniu cultural evreiesc, precum și a faptului că România face parte din Calea europeană a Patrimoniului Evreiesc.
De asemenea, președintele Camerei Deputaților a transmis asigurări cu privire la deschiderea autorităților de la București de a întări parteneriatul dintre cele două țări și de a extinde cooperarea pe mai multe sectoare.
Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie vendredi, 29 mai 2020, 11:32
Téléphone: +40213160300, +40214141111
E-mail: webmaster@cdep.ro