Curriculum Vitae
Press releases
Parliamentary activity
2012-2016 (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
Links:
www.ovidiuioandumitru.ro
 
You are here: Home page > Legislature 2012-2016 > Chamber of Deputies > Ovidiu-Ioan Dumitru > Press releases Versiunea pentru printare

Ovidiu-Ioan DUMITRU
Press releases

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ovidiu Ioan Dumitru (neafiliat)
TVA 0 la alimentele de bază

Parlamentarul independent Ovidiu Ioan Dumitru, deputat ales în Circumscripția electorală nr. 42, București, colegiul uninominal nr. 6, a depus la Camera Deputaților o propunere legislativă care vizează modificarea și completarea art. 140 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal. Prin inițiativa legislativă înaintată spre dezbatere se propune aplicarea cotei de 0% asupra bazei de impozitare pentru: livrarea de bunuri destinate panificației, livrarea de legume proaspete sau în stare refrigerată destinate consumului, livrarea de carne de animale destinată consumului uman și livrarea de pește proaspăt sau în stare refrigerată.

4 iunie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ovidiu Ioan Dumitru (neafiliat)
Învățământ primar pentru copiii românilor din Diaspora, o șansă de integrare

Deputatul Ovidiu Ioan Dumitru, alături de mai mulți deputați independenți și colegi parlamentari din grupurile PSD, PNL, PC și PP-DD, au depus la Camera Deputaților o propunere legislativă care vizează completarea Legii Educației Naționale nr. 1/2011 cu o nouă secțiune, dedicată învățământului pentru românii din afara granițelor.

3 decembrie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ovidiu Ioan Dumitru (neafiliat)
Mai mulți consilieri școlari în unitățile de învățământ preuniversitar

Parlamentarul independent, Ovidiu Ioan Dumitru, deputat ales în Circumscripția electorală nr. 42, București, colegiul uninominal nr. 6, a depus, la Camera Deputaților, o propunere legislativă care vizează modificarea articolului99 din Legea Educației Naționale nr. 1/2011.

6 noiembrie 2013 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ovidiu Ioan Dumitru (Grup PP-DD)

Unul din principiile pe care ar trebui să se axeze educația secolului XXI, un secol al globalizării, ar trebui să fie acela al familiarizării elevilor cu valorile locale, perpetuarea tradițiilor, utilizarea potențialului educativ al datinilor, obiceiurilor și literaturii populare, formarea conștiinței naționale. In prezent, constatăm o nevoie acută de proiecte care să stimuleze, pe de o parte, interesul elevului din mediul rural pentru activitățile educaționale, iar pe de altă parte să susțină cunoașterea și promovarea istoriei tradițiilor locurilor de origine sau care însoțesc evenimentele cruciale ale existenței noastre, o readucere în prim plan a folclorului local și național.

22 martie 2013 detalii
 

Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania tuesday, 30 november 2021, 22:34
Telephone: +40213160300, +40214141111
E-mail: webmaster@cdep.ro