Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Giureci-Slobodan Ghera > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Ghera Giureci-Slobodan (Grupul parlamentar al minorităților naționale)

În data de 2 noiembrie, la Palatul Parlamentului, a avut loc întrevederea membrilor Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Croația, cu Excelența Sa, domnul Davor Vidiș, noul Ambasador al Republicii Croația la București.

Întâlnirea a avut loc cu prilejul numirii sale în funcția de Ambasador în România. Excelența Sa a fost întâmpinat de președintele Grupului parlamentar de prietenie, domnul deputat Ghera Giureci-Slobodan, domnul senator Păran Dorin, domnul deputat Lupu Mihai, domnul deputat Pistru-Popa Eusebiu-Manea, domnul deputat Amet Varol.
Discuțiile s-au axat pe continuarea și dezvoltarea relațiilor bilaterale dintre cele două țări, în special cele economice, având în vedere faptul că cele două țări sunt membre ale Uniunii Europene.
La finalul întrevederii, președintele Grupului parlamentar de prietenie a propus ca într-un viitor apropiat să aibă loc o întâlnire cu membri ai Grupului parlamentar de prietenie Croația-România, din Parlamentul Republicii Croația.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București duminică, 7 martie 2021, 7:38
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro