Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Giureci-Slobodan Ghera > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Întâlnirea a avut loc în data de 3 iunie 2013, la Palatul Parlamentului, în sala Comisiei de Afaceri Europene. Din partea Grupului de prietenie parlamentar, au participat președintele Ghera Giureci-Slobodan, reprezentanți ai conducerii și membrii Grupului. Alături de dna ambasador a fost prezent și dl. Marin Pandzic, secretar II al Ambasadei Republicii Croația la București.
În cadrul discuțiilor au fost atinse subiecte de interes pentru cele două părți, precum continuarea dezvoltării parteneriatelor între cele două țări - România și Croația; menținerea unei bune colaborări pe plan diplomatic, cultural, educațional și de pritenie. Un punct important a fost reprezentat de necesitatea intensificării schimburilor economice, prin creșterea volumului de investiții și atragerea noilor investitori dinspre Croația în România și reciproc. În acest fel, s-ar contribui la creșterea numărului de locuri de muncă - subiect de interes pentru ambele țări.
Domnul Deputat Ghera Giureci-Slobodan a exprimat suportul și aprecierea întregului Grup parlamentar de prietenie cu Republica Croația față de demersul încununat de succes pe care Republica Croația l-a parcurs pentru aderarea țării în Uniunea Europeană, la 1 iulie 2013 și a mai amintit faptul că România și Croația au avut dintotdeauna relații foarte bune.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București duminică, 7 martie 2021, 8:40
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro