Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Costel Lupașcu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Costel Lupașcu (Grup PSD)
Costel Lupașcu: „PSD trebuie să pună în aplicare programul de guvernare asumat în fața alegătorilor”

Deputatul social-democrat Costel Lupașcu a declarat joi, 12 octombrie, înaintea ședinței Comitetului Executiv al Partidului Social Democrat că „PSD trebuie să pună în aplicare programul de guvernare asumat în fața alegătorilor.

Liderii partidului trebuie să găsească o soluție pentru continuarea guvernării. Premierul și președintele PSD au lucrat împreună la programul de guvernare care a fost prezentat alegătorilor în campanie și care a adus o victorie incontestabilă a partidului în alegerile parlamentare. Aceasta trebuie să fie prioritatea tuturor liderilor și reprezentanților PSD, indiferent de pozițiile ocupate și de opțiunile personale ale fiecăruia. Totodată, premierul Tudose conduce un guvern politic, iar deciziile majore privind guvernarea se iau la nivel politic, de către coaliția de guvernare”, a arătat Costel Lupașcu.
„Premierul are dreptul să se pronunțe asupra echipei guvernamentale pe care o conduce, dar în același timp premierul face parte dintr-o echipă mai mare care se numește PSD. Iar într-o echipă, deciziile se iau împreună”, a adăugat parlamentarul social-democrat botoșănean.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București miercuri, 21 aprilie 2021, 14:08
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro