Curriculum Vitae
Press releases
Photo gallery
Parliamentary activity
2016-present (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
wealth declaration
interest declaration
Links:
contact@andrei-pop.eu
 
You are here: Home page > Legislature 2016-present > Chamber of Deputies > Andrei Pop > Press releases Versiunea pentru printare

Andrei POP
Press releases

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnii deputați Andrei Pop și Petre Florin Manole (Grupul parlamentar al PSD)
Legea pentru combaterea violenței psihologice-bullying a fost promulgată!

Legea pentru combaterea violenței psihologice - bullying a fost promulgată ieri, 18 noiembrie, de către președintele Klaus Iohannis.

19 noiembrie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, domnul deputat Andrei Pop (Grupul parlamentar al PSD)
Andrei Pop: ” În contextul post-Brexit, am pus accent pe respectarea drepturilor românilor din Regatul Unit”

În prezența E.S. Ambasadorul României la Londra, domnul Dan Mihalache și E.S. ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord (UK) la București, domnul Paul Brummel, marți, 29 mai 2018, deputatul PSD Andrei Pop, președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Regatul Unit, a avut prima întrevedere din această legislatură cu o delegație a Grupului de prietenie cu România din legislativul britanic, formată din Bob Blackman, Drew Hendry și John Grogan.

29 mai 2018 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Deputații PSD Andrei Pop și Petre Florin Manole vor susține marți, 22 mai, începând cu ora 9.30, o conferință de presă privind legile care au ca temă fenomenul de bullying (sala “Spiru Haret”, nivel P). La eveniment vor participa și reprezentanți ai Salvați copiii România, UNICEF, Crucea roșie, Itsybitsy și Poliției Române, în calitate de inițiatori ai campaniilor și meselor rotunde organizate în anii trecuți pe această temă.

21 mai 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ primit de la președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, domnul deputat Andrei Pop (Grup PSD)
În perioada 3-4 noiembrie 2017, a fost organizat la Londra, de către Guvernul României, cu sprijinul Ambasadei României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, evenimentul intitulat Impactul Brexit pentru cetățeni și mediul de afaceri: Împreună pentru comunitate.
6 noiembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

Sesiunea de primăvară a Adunării Parlamentare a NATO a avut loc la Tbilisi, în perioada 26-29 mai 2017, la aceasta participând, din partea Delegației Parlamentului României la AP NATO (Camera Deputaților), domnii deputați Adrian-Remus Borza, Ben-Oni Ardelean, Costel Lupașcu, Mihai-Valentin Popa și Andrei Pop.

29 mai 2017 detalii
 

Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania thursday, 9 april 2020, 22:28
Telephone: +40213160300, +40214141111
E-mail: webmaster@cdep.ro