Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Ion Ștefan > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Ion Ștefan (Grupul parlamentar al PNL)
”Zi neagră în Parlamentul României!”

Codul penalului Liviu Dragnea a trecut de Camera Deputaților, for decizional, miercuri, 4 iulie, în ceea ce a fost un nou și dur atac la Democrație. Protecția pentru hoți, infractori, pentru penali – acesta a fost adevăratul program de guvernare al PSD și ALDE!

Prin votul de miercuri, 167 ”pentru”, 97 ”împotrivă” și 19 abțineri, România devine raiul infractorilor, o țară în care cine va fura din banul public va fi mai mult recompensat decât condamnat. Este un Cod penal după chipul și asemănarea unei găști de hoți și de îmbuibați, o lege care redefinește abuzul în serviciu, grupul infracțional organizat - via PSD.
România riscă să devină o țară în care valorile europene sunt aruncate la coș, în care cinstea și demnitatea sunt călcate în picioare.
PNL va face tot ce îi stă în putere pentru a contesta Codul penal al lui Dragnea! PNL va contesta la Curtea Constituțională a României acest vot și va utiliza toate pârghiile pentru a dejuca planurile grupului infracțional al PSD!
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București miercuri, 3 martie 2021, 2:18
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro