Curriculum Vitae
Press releases
Photo gallery
Parliamentary activity
2016-present (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
wealth declaration
interest declaration
 
You are here: Home page > Legislature 2016-present > Chamber of Deputies > Ion Ștefan > Press releases Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Ion Ștefan (Grupul parlamentar al PNL)
”Zi neagră în Parlamentul României!”

Codul penalului Liviu Dragnea a trecut de Camera Deputaților, for decizional, miercuri, 4 iulie, în ceea ce a fost un nou și dur atac la Democrație. Protecția pentru hoți, infractori, pentru penali – acesta a fost adevăratul program de guvernare al PSD și ALDE!

Prin votul de miercuri, 167 ”pentru”, 97 ”împotrivă” și 19 abțineri, România devine raiul infractorilor, o țară în care cine va fura din banul public va fi mai mult recompensat decât condamnat. Este un Cod penal după chipul și asemănarea unei găști de hoți și de îmbuibați, o lege care redefinește abuzul în serviciu, grupul infracțional organizat - via PSD.
România riscă să devină o țară în care valorile europene sunt aruncate la coș, în care cinstea și demnitatea sunt călcate în picioare.
PNL va face tot ce îi stă în putere pentru a contesta Codul penal al lui Dragnea! PNL va contesta la Curtea Constituțională a României acest vot și va utiliza toate pârghiile pentru a dejuca planurile grupului infracțional al PSD!
Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania friday, 10 april 2020, 23:09
Telephone: +40213160300, +40214141111
E-mail: webmaster@cdep.ro