Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Ion Ștefan > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Ion Ștefan (Grupul parlamentar al PNL)
Diaspora a băgat frica și mai tare în PSD

Înainte de 1989, PCR punea eticheta de dușman al regimului pe fruntea românilor care fugeau din România din cauza terorii comuniste.

Astăzi, urmașii comuniștilor, rebotezați pesediști, au îmbrățișat aceeași ură față de românii plecați în străinătate pe care nu îi dorește întorși în țară, despre care nu ezită să vorbească în termeni ca ”hoți și prostituate”. Singurul lucru pe care pesediștii îl vor de la românii din diaspora sunt banii lor, pe care doresc să îi supraimpoziteze pentru a-și asigura ei, aici, în România, salariile și beneficiile.
Românii de peste hotare, în comparație cu pesediștii, își iubesc țara din care au plecat, nu au rupt legătura cu ea, pentru că mulți au lăsat în urmă părinți, bunici și, mai ales copii. Copii cărora le doresc un viitor mai bun aici, dacă s-ar putea, în România. Dar într-o Românie democrată, în care lucrurile merg spre mai bine, în care hoții nu stau la masa Guvernului și decid soarta românilor cinstiți.
Visul românilor, al vrâncenilor, care au luat calea străinătății, este acela de a se întoarce, de a munci aici unde își au familia, casa, tradițiile și pământul. Un vis pe care urmașii comuniștilor, pesediștii, îl spulberă pe zi ce trece cu gaze lacrimogene, tunuri cu apă, jigniri grosolane și josnice, legislație hrăpăreață care vrea să le ia din banii munciți cinstit în străinătate și o administrație sfidătoare. Și, de ceea ce se teme, PSD nu va scăpa!
Comportamentul afișat de Dragnea, Dăncilă, Tăriceanu și ai lor la mitingul diasporei din 10 august, când au comandat să fie bătuți și gazați copii, tineri, mame, tați și bunici, români din diaspora sau români de acasă, îi va costa scump la vot și, sperăm, va trimite PSD în opoziție și acolo unde îi este locul, la groapa de gunoi a istoriei, alături de înaintașii lor comuniști!
Oamenii liberi vor învinge în cele din urmă!
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București luni, 6 aprilie 2020, 18:46
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro