Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Ion Ștefan > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Ion Ștefan (Grupul parlamentar al PNL)
Minciunile pesediștilor au picioare scurte

Scria ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, săptămâna trecută, că în doi ani de guvernare PSD s-ar fi umplut țara de școli și grădinițe modernizate sau chiar nou construite, în mediul rural, cu fonduri de la Ministerul Agriculturii, în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020.

Consultând lista prezentată de ministrul Vasilescu, în care figurează ca realizate și patru proiecte de investiții în Vrancea, am rămas surprins. Și asta pentru că, din cele patru obiective destinate să îmbunătățească condițiile de învățământ în mediul rural din județul Vrancea, doar una este finalizată, cea din comuna Cârligele. Din păcate, nu același lucru se poate spune despre construcția a două noi grădinițe, una la Gugești și alta la Vidra, ori despre reabilitarea și dotarea unei unități de învățământ preșcolar la Sihlea, unde nu s-a pus o cărămidă măcar.
Cum au ajuns aceste proiecte să figureze ca finalizate și funcționale în lista Olguței Vasilescu, acesta este misterul!
Îi invit pe reprezentanții Guvernului PSD să încalțe cizmele de cauciuc și să ia puțin la pas țara, pot începe chiar cu Vrancea, aici unde ar fi bine să vină și să demareze lucrări, nu să întindă mâna la cadouri, cum a făcut premierul Viorica Dăncilă la Festivalul Bachus. Preșcolarii din Vidra, Gugești sau Sihlea îi așteaptă în aceleași localuri, nicidecum în clădiri proaspăt reabilitate!
O invit pe doamna lăudăroasă și mincinoasă de la Ministerul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, să vină să vadă că minciuna de la București nu le ține de cald copiilor din satele Vrancei și nici nu le oferă o educație!
V-ați făcut de râs, doamna Vasilescu!
Mincinoși nu sunt românii, mincinoși sunteți dumneavoastră și colegii din Guvern care credeți că niște hârtii, niște tabele și niște informații eronate pot coafa realitatea din România, aceea că Guvernul Dăncilă este, de fapt, Guvernul Zero barat!
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București duminică, 28 februarie 2021, 15:19
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro