Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Ion Ștefan > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Ion Ștefan (Grupul parlamentar al PNL)
Președinția Camerei Deputaților nu se apără cu deputați ”mitralieră”!

Democrația și respectul față de lege și cetățean au fost reinstituite, miercuri, 5 decembrie, în Camera Deputaților, acolo unde partidele de Opoziție au reușit, prin unitate, să dea o lovitură coaliției PSD-ALDE, cea care se crede veșnică pe fotoliile de conducere din Cameră.

Coaliția PSD-ALDE a pierdut majoritatea în Camera Deputaților, în ciuda faptului că Liviu Dragnea și-a trimis interpusul, pe Florin Iordache, să țină și cu dinții de funcții, scaune, microfoane și... ștampile.
PNL, alături de colegii din PMP și USR, a arătat foarte clar că Dragnea și Iordache nu mai au ce căuta în fruntea Legislativului din Camera Deputaților, cei doi meritând a fi revocați din funcțiile pe care le dețin.
Demersul nostru politic a fost unul legitim, bazat pe faptul că această coaliție toxică pentru România și-a piedut majoritatea și nu ar mai trebui să se afle la guvernarea țării, iar toate procedurile urmate miercuri au respectat legile statului, Regulamentul de funcționare al Camerei Deputaților, Constituția României și deciziile prealabile date, într-o speță similară, de Curtea Constituțională a României.
Poate acum, în al 13-lea ceas, Dragnea va pricepe că tot castelul său de cărți și de pioni se prăbușește și că scaunul său de președinte al Camerei Deputaților nu poate fi apărat cu ”altă întrebare” , nici cu deputați ”mitralieră”.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București luni, 6 aprilie 2020, 17:10
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro