Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Ion Ștefan > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Ion Ștefan (Grupul parlamentar al PNL)
La mulți ani, Europa! La mulți ani, Uniunea Europeană! La mulți ani, România!

Astăzi, 9 mai, o zi cu importantă însemnătate pentru noi, când sărbătorim Ziua Independenței de Stat a României, Ziua Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial și Ziua Uniunii Europene, am participat, alături de colegii mei din PNL Vrancea, la ceremonialul organizat la Monumentul Independenței din Focșani, unde am adus un pios omagiu celor care s-au jertfit pe câmpul de luptă.

Încărcătura evenimentului a fost dată în special de defilarea militarilor vrânceni de la Garnizoană, dar și de prezența discretă și demnă, a puținilor veterani de război din Focșani, cei care au trăit vremuri pe care noi și generațiile următoare sperăm să nu le trăim niciodată.
Ziua Victoriei Coaliției în cel de-al Doilea Război Mondial trebuie să ne aducă în minte sunetul războiului, cu toate ororile lui, dar și sunetul păcii și al renașterii continentului de după distrugeri. În ciuda tuturor atacurilor asupra valorilor noastre democratice, europene, trebuie să răspundem ferm prin vot împotriva pornirilor eurosceptice ale guvernanților. Pacea s-a clădit pe sacrificiul bătrânilor veterani, cărora le suntem recunoscători și în fața cărora ne aplecăm cu respect!
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București duminică, 28 februarie 2021, 15:40
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro