Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
amendamente
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2008-2012 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Lucia-Ana Varga > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la doamna deputat Lucia Varga (Grup PNL)

Demersul celor 124 de parlamentari – deputați și senatori ai PSD, de a măcelări pădurile rămase ale României la umbra unui Cod Silvic inițiat nu ca un proiect de lege, ci ca un paravan pentru furturile de masă lemnoasă, este un act de o gravitate fără margini.

Acest document, în forma în care a fost introdus în procesul legislativ de actuala majoritate parlamentară, reprezintă un atentat la siguranța națională, un act de iresponsabilitate al tuturor semnatarilor și susținătorilor săi.
Cu o ultimă speranță, fac un apel public adresat Prim-ministrului Victor Ponta și Ministrului Mediului și Schimbărilor Climatice, domnul Attila Korodi, de a nu vota acest proiect de lege, acest Cod Silvic care va distruge și ultimele păduri ale țării. Le solicit celor doi membri ai Guvernului să cântărească bine situația, să se gândească la viitorul României și, în consecință, să ceară, la rândul lor, și colegilor lor deputați să nu gireze, prin votul lor final, defrișarea finală și totală a țării noastre. Nu este prea târziu pentru liderii actualei majorități parlamentare să recunoască cu demnitate și responsabilitate că acest nou Cod Silvic este o crimă pentru România în cazul în care va fi adoptat în forma actuală.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București duminică, 29 martie 2020, 12:20
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro