Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
marius.budai@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Marius-Constantin Budăi > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la președintele Comisiei pentru buget, finanțe și bănci, domnul deputat Marius Constantin Budăi (Grup PSD)

Comisia pentru buget, finanțe și bănci a organizat, în data de 13 martie 2018, la solicitarea FMI, o întâlnire de consultări pe tema situației economice și a priorităților politice, conform Articolului IV din Statutul FMI.

În cuvântul de început, domnul Jaewoo Lee, șeful misiunii FMI pentru România, a adresat felicitări atât pentru performanța economică înregistrată în anul 2017, cât și pentru faptul că deficitul bugetar s-a încadrat în limita prognozată de 3%, în pofida îngrijorărilor manifestate de FMI.
Printre altele, recomandarea FMI a fost de a se pune în aplicare un plan multianual bazat pe obiective bugetare stabilite pe termen mediu, ceea ce ar conduce la un deficit bugetar mai mic. A fost o dezbatere interesantă, cu puncte de vedere exprimate atât de grupurile parlamentare, cât și de șeful misiunii FMI.
În încheiere doresc să menționez că suntem foarte atenți și ne pasă foarte mult de situația economică și stabilitatea țării noastre.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București duminică, 29 martie 2020, 22:33
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro