Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
marius.budai@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Marius-Constantin Budăi > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Marius Constantin Budăi (Grupul parlamentar al PSD)
Îi așteptăm pe români alături de noi! PSD semnează Pactul Național pentru Bunăstarea Românilor cu fiecare român!

Deputatul social-democrat Marius Budăi și, totodată, ministru al Muncii și Justiției Sociale, a făcut marți, 24 septembrie, un apel public către toți cetățenii să semneze împreună cu PSD „Pactul Național pentru Bunăstarea Românilor”.

„În lipsa asumării publice a celorlalte partide de a garanta continuarea creșterilor de venituri din ultimii 3 ani, PSD semnează Pactul Național pentru Bunăstarea Românilor cu fiecare român! Niciun partid politic care a anunțat că votează moțiunea de cenzură pentru căderea Guvernului nu vrea să-și asume creșterile de venituri și programele de investiții pentru români în următorii patru ani! Niciun partid dintre cele care vor să vină la guvernare în locul PSD nu garantează românilor respectarea legilor adoptate de parlamentarii social-democrați pentru creșterea anuală a veniturilor fiecărei categorii sociale și profesionale!”, a declarat Marius Budăi.
Fiecare român are posibilitatea să semneze online sau pe hârtie „Pactul Național pentru Bunăstarea Românilor”, astfel încât să oblige celelalte partide din Parlamentul României să garanteze un nivel ridicat de trai dacă vin la guvernare!
„În trei ani de zile, PSD a implementat mai multe măsuri și programe pentru creșterea veniturilor populației! Spre deosebire de celelalte partide din Parlament, care vin în fața românilor cu un singur program: „Jos PSD”, noi, social-democrații, am luat în considerare toate criticile electoratului și dorim să garantăm fiecărui cetățean că va avea un nivel de trai mai bun în fiecare an!”, a subliniat ministrul Muncii și Justiției Sociale.
În aceste zile, toți membrii PSD, de la parlamentari, primari, consilieri locali și județeni până la simpatizanți, sunt în mijlocul oamenilor pentru a semna împreună cu ei „Pactul Național pentru Bunăstarea Românilor”. ,
„Prin semnarea și asumarea Pactului Național pentru Bunăstarea Românilor, PSD pune interesul fiecărui cetățean înaintea interesului de partid! Celelalte partide care vor să vină la guvernare pun interesul lor de grup înaintea interesului fiecărui român! Românii nu mai vor experimente sociale, ca în 2010! Românii vor să le fie garantat dreptul la venituri decente și la programe de investiții prin care să le crească accesul la servicii publice de calitate! Niciun partid și nicio instituție a statului nu are voie să se atingă de drepturile câștigate prin lege de fiecare român, indiferent că este vorba se salarii, pensii, alocații, indemnizații, programe de sprijin pentru dezvoltare”, a completat Marius Budăi.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București vineri, 3 aprilie 2020, 23:01
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro