Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
sorin.bumb@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Sorin-Ioan Bumb > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

primită de la domnul deputat Bumb Sorin Ioan (Grup PNL)
Moțiunea de cenzură trebuie să fie votată, iar Guvernul Grindeanu să fie demis
Mult discutata și hulita Ordonanță de Urgență nr.13/2017 pentru modificarea Codului penal și a Codului de procedură penală, care a declanșat ample proteste în stradă de câteva zile, a fost abrogată, dar acest demers nu a liniștit strada.


Protestatarii sunt în continuare nemulțumiți de acest guvern, un guvern delegitimat din cauza acțiunilor sale, un guvern în care manifestanții nu mai au încredere și care continuă să ignore dialogul cu cetățenii.

Opoziția a depus în Parlamentul României o moțiune de cenzură, care va fi dezbătută mâine, prin intermediul acesteia se dorește demiterea acestui Guvern, care a înșelat așteptările celor care l-au votat.
Noi, semnatarii moțiunii acuzăm guvernanții că au modificat pe ascuns codul penal, că au încercat să legalizeze furtul în România, lucru extrem de grav pentru un stat de drept. Este adevărat că ați primit milioane de voturi la alegerile parlamentare din decembrie 2016, pentru a pune în aplicare un program de guvernare, dar românii au fost înșelați și dezamăgiți de acțiunile dumneavoastră, așa că aceștia continuă să vă transmită că se așteaptă la mult mai mult de la clasa politică.
Abuzurile făcute de acest guvern nu pot fi pur și simplu șterse cu buretele, cei vinovați trebuie să fie trași la răspundere de astfel de acțiuni iresponsabile, așa că stimați colegi deputați și senatori de la toate partidele politice, votați moțiunea de cenzură și demiteți acest guvern.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București marți, 18 februarie 2020, 13:42
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro