Sunteți în secțiunea: Prima pagină > Proceduri parlamentare > Dezbateri > Calendar 2001 > 13-02-2001

Ședința Camerei Deputaților din 13 februarie 2001

31. Proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență nr. 197/1999 privind unele facilități care se acordă Companiei Naționale "Poșta Română" - S.A. pentru plata drepturilor de pensii cuvenite pensionarilor militari aflați în evidența Ministerului Apărării Naționale, Ministerului de Interne și Serviciului Român de Informații la domiciliul beneficiarilor (amânarea votului final).
 
consultă fișa PL nr. 501/1999

Domnul Valer Dorneanu:

................................................

La punctul următor de pe ordinea de zi, nr.68, avem Proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență nr.197/1999 privind unele facilități care se acordă Companiei Naționale "Poșta Română" pentru plata drepturilor de pensii cuvenite pensionarilor militari aflați în evidența Ministerului Apărării Naționale, Ministerului de Interne și Serviciului Român de Informații la domiciliul beneficiarilor.

Suntem în procedură de urgență. Comisia pentru buget și finanțe a hotărât să propună respingerea acestui proiect de lege.

Aflându-ne în procedură de urgență nu se mai fac dezbateri și trimitem acest proiect de lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.197/1999 votului final de joi.