Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Relații publice > Galerie foto Versiunea pentru printare
din luna noiembrie 2019

Președintele Delegației Parlamentului României la Inițiativa Central-Europeană - Dimensiunea Parlamentară (ICE-DP), doamna deputat Biró Rozália-Ibolya, participă la Reuniunea Adunării Parlamentare ICE-DP intitulată „Dezvoltarea infrastructurilor pentru afaceri mai competitive în zona ICE” care se desfășoară la Roma în perioada 7-9 noiembrie 2019.

08 noiembrie 2019
Prof. dr. Camelia Gavrilă, vicepreședintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport, a organizat miercuri, 6 noiembrie, o dezbatere și consultare publică privind analiza etapelor recente parcurse și a împlinirilor din domeniul educației, dar și consemnarea dificultăților, a provocărilor, prezentarea unor idei și soluții pentru școală în general, inclusiv pentru școala ieșeană, în contextul deschiderii unor serii de consultări publice pe teme importante legate de sistemul de învățământ, formare profesională, politici pentru tineret.

07 noiembrie 2019
Președintele Comisiei juridice, de disciplină și imunități, deputatul PSD de Vrancea Nicușor Halici, a primit, luni, 4 noiembrie 2019, vizita delegației Comitetului pentru Justiție din Parlamentul Suediei, condusă de președintele acestuia, Frederik Lundh Sammeli.

05 noiembrie 2019
Domnul deputat Andi-Gabriel Grosaru (Grupul parlamentar al minorităților naționale, Asociația Italienilor din România - RO.AS.IT.) a adus luni, 4 noiembrie, un omagiu eroilor militari italieni care s-au sacrificat în Primul Război Mondial, la Monumentul Eroilor Italieni din Cimitirul Militar Italian, aflat în incinta Cimitirului Militar „Ghencea”.

05 noiembrie 2019
 
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București marți, 12 noiembrie 2019, 14:10
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro