Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Relații publice Versiunea pentru printare

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru știință și tehnologie, domnul deputat Dragoș Gabriel Zisopol (Grupul parlamentar al minorităților naționale)

În ziua de luni, 28 noiembrie 2022, domnul deputat Dragoș Gabriel Zisopol, președintele Comisiei pentru știință și tehnologie a Camerei Deputaților, a găzduit întâlnirea de lucru dintre domnul deputat Florin Claudiu Neaga, membru al Comisiei pentru știință și tehnologie a Camerei Deputaților, doamna Paulina Anastasiu, directorul Grădinii Botanice "Dimitrie Brândză" din București și domnul Cosmin Sicora, directorul Grădinii Botanice "Vasile Fati" din Jibou.

28 noiembrie 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia comună permanentă a Camerei Deputaților și Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității Serviciului Român de Informații
Comisia parlamentară SRI, în control la Direcția Regională de Informații Maramureș

Comisia parlamentară SRI s-a deplasat joi, 24 noiembrie, la Baia Mare, la sediul principal al Direcției Regionale de Informații (DRI) Maramureș, pentru o activitate de control privind organizarea și funcționarea unității, cu competențe în județele Bistrița-Năsăud, Maramureș și Satu Mare.

28 noiembrie 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la vicepreședintele Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic, doamna deputat Diana Anda Buzoianu (Grupul parlamentar al USR)

Astăzi, 28 noiembrie, a avut loc, la Parlament, masa rotundă cu tema „România îngropată în gunoaie: cum facem ca deșeurile să devină resurse?" organizată de deputata USR, Diana Buzoianu, vicepreședinta Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic a Camerei Deputatilor, alături de Claudiu Mureșan, președintele Comisiei pentru mediu a Senatului.

28 noiembrie 2022 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dragoș Cătălin Teniță (neafiliat)

De 1 decembrie, le urez "La mulți ani!", din inimă, bibliotecarilor români, acei eroi care schimbă viețile copiilor punându-le cartea în mână

Sunt Cătălin Teniță, deputat în Parlamentul României, și, în acest mandat, mi-am asumat, printre altele, misiunea de a susține bibliotecile, pentru că bibliotecile schimbă vieți. În țările dezvoltate, bibliotecile au încetat demult să mai fie simple depozite de carte. Bibliotecile sunt adevărate centre comunitare unde cetățenii se pot întâlni pentru dezbateri, organizațiile non-profit pot desfășura cursuri și ateliere, tinerii pot demara activități antreprenoriale sau cluburi pe teme de interes. Bibliotecile au devenit locuri de acces la Internet, dar și locuri în care oamenii pot împrumuta unelte sau pot folosi o imprimată 3D sau un spațiu comun de lucru.

28 noiembrie 2022 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Cătălina Ciofu (Grupul parlamentar al PNL)
Ziua Națională a României

Pe 1 decembrie toți românii sărbătoresc Ziua Națională, marcând momentul istoric de întregire a țării formând România Mare prin alăturarea Transilvaniei.

28 noiembrie 2022 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 29 noiembrie 2022, 2:05
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro