Curriculum Vitae
Press releases
Parliamentary activity
2012-2016 (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
2008-2012 (dep.)
2004-2008 (dep.)
 
You are here: Home page > Legislature 2012-2016 > Chamber of Deputies > Dan-Ștefan Motreanu > Press releases Versiunea pentru printare

Dan-Ștefan MOTREANU
Press releases

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dan Ștefan Motreanu
Domnul Valeriu Zgonea minte în ceea ce privește Regulamentul ședințelor comune

Declarațiile de astăzi ale domnului Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților, denotă faptul că domnia sa nu cunoaște prevederile Regulamentului după care funcționează cele două Camere și minte atunci când invocă necesitatea cvorumului pentru prezentarea în plenul reunit a moțiunii de cenzură.

19 mai 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Astăzi, 23 mai 2013, deputații PNL Dan Motreanu și Octavian Popa au depus la Comisia comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru elaborarea propunerii legislative de revizuire a Constituției României, un amendament prin care se are în vedere combaterea traseismului politic.

23 mai 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dan Ștefan Motreanu (Grup PNL)
Dan Ștefan Motreanu: Putem prelungi perioada de tranziție pentru achiziționarea de terenuri agricole în România

Deputatul PNL Dan Ștefan Motreanu și-a exprimat astăzi, 23 mai 2013, îngrijorările privind apropierea momentului în care, potrivit Tratatului de aderare, piața terenurilor agricole și forestiere va fi liberalizată, oferind posibilitatea cetățenilor europeni să achiziționeze suprafațe nelimitate de pământ în România.

23 mai 2013 detalii
  DECLARAȚIE POLITICĂ
primită de la domnul deputat Dan Ștefan Motreanu (Grup PNL)
Regionalizarea- o temă de importanță capitală care necesită dezbateri ample

Stimați colegi, În declarația politică de astăzi, continuu să vă supun atenției subiectul privind Regionalizarea. O temă importantă dar și controversată în același timp, aceasta pentru că, așa cum spuneam și în precedenta intervenție, s-a vorbit și încă se vorbește foarte puțin despre principiile, obiectivele și rezultatele ei. Un subiect larg, dar izolat în acest moment în două chestiuni care par a fi, deocamdată, cel puțin din punct de vedere mediatic, mai interesante, și anume, pe de o parte, câte regiuni vor fi și unde vor fi capitalele lor, iar pe de altă parte cine va conduce aceste regiuni, cum vor fi desemnați conducătorii lor, aleși sau numiți și ce atribuții vor avea ei.

21 mai 2013 detalii
 

Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania wednesday, 27 september 2023, 12:35
Telephone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro