Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Activité parlementaire
2020-present (dep.)
2012-2016 (dep.)
initiatives legislatives
motions
discours
vote
2008-2012 (dep.)
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2012-2016 > Chambre des Députés > Ludovic Orban > Communiqués de presse Versiunea pentru printare

Ludovic ORBAN
Communiques de presse

  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Lucia-Ana Varga (Grup PNL)

Deputații PNL Lucia Varga și Ludovic Orban vor va susține joi, 29 octombrie, începând cu ora 11.00, o conferință de presă (sala Grupului parlamentar al PNL, nivel 2).

28 octombrie 2015
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Prim-vicepreședinții PNL Andreea Paul și Ludovic Orban vor susține joi, 18 iunie, începând cu ora 11.00, o conferință de presă (sala Grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaților, etaj 2).

17 iunie 2015
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Dezbatere PNL cu tema "Responsabilitatea socială corporativă"

Grupul parlamentar al Partidului Național Liberal, în parteneriat cu Social Responsibility Magazine, a organizat azi, 23 aprilie a.c., dezbaterea publică cu tema "Responsabilitatea socială corporativă", cu scopul de a identifica modalitatea de transpunere în legislația românească a Directivei 2014/95/UE a Parlamentului European referitoare la responsabilitatea socială a companiilor.

23 aprilie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
PNL cere Guvernului Ponta măsuri concrete pentru recuperarea prejudiciilor din dosarele penale!

Grupul parlamentar al Partidului Național Liberal a organizat joi, 5 martie, dezbaterea publică "Ce soluție națională vom adopta pentru confiscarea bunurilor dobândite din infracțiuni". Evenimentul a pus în discuție atât actualele acte normative privind situația bunurilor provenite din săvârșirea unor fapte ilicite, precum și prevederile Directivei 2014/42/UE privind înghețarea și confiscarea instrumentelor și a produselor infracțiunilor săvârșite în Uniunea Europeană, Directivă pe care România are obligația să o transpună în legislația națională până în martie 2016.

5 martie 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ


Domnul deputat Ludovic Orban, liderul Grupului parlamentar al PNL, alături de doamna deputat Cristina Pocora, purtător de cuvânt al Grupului PNL, și de domnul deputat Mircea Toader, vicelider al Grupului PNL, vor susține astăzi, 26 februarie, începând cu ora 12.00, o conferință de presă (sala Grupului PNL - etajul 2).

26 februarie 2015
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la liderul Grupului parlamentar al PNL, domnul deputat Ludovic Orban
PNL somează Guvernul Ponta să transpună în legislația națională prevederile directivelor europene privind achizițiile publice

În cadrul unei conferințe susținută astăzi, 26 februarie, deputatul PNL Ludovic Orban, lider al Grupului parlamentar al PNL, a somat Guvernul Ponta să transpună în legislația națională prevederile celor trei directive privind achizițiile publice, adoptate de Parlamentul European încă din data de 15 ianuarie 2014.

26 februarie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la liderul Grupului parlamentar al PNL, domnul deputat Ludovic Orban
PNL a depus solicitarea pentru înființarea Comisiei de anchetă pentru verificarea modului în care a fost utilizat Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziția Primului Ministru în anii 2013 și 2014

Partidul Național Liberal a depus astăzi, 18 februarie, la Biroul permanent din Camera Deputaților, solicitarea de înființare a unei comisii de anchetă pentru verificarea modului în care a fost utilizat Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziția Primului Ministru în anii 2013 și 2014, precum și a modului în care s-au finanțat obiectivele de investiții în temeiul OUG nr. 28/2013, în anul 2014.

18 februarie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ludovic Orban (Grup PNL)
"Vom sesiza, din nou, Curtea Constituțională dacă Legea de respingere a OUG 55/2014 privind migrația aleșilor locali nu va respecta hotărârea și motivația CCR"

Am asistat astăzi, în plenul Camerei Deputaților, la o încălcare a hotărârii Curții Constituționale a României, care s-a pronunțat asupra neconstituționalității Legii de aprobare a OUG 55/2014 privind migrația aleșilor locali. Deși Camera Deputaților avea obligația să reexamineze acest act normativ, majoritatea PSD a respins, prin vot, solicitarea Grupului parlamentar al PNL de a avea astăzi, pe ordinea de zi a plenului, dezbaterea și adoptarea raportului de respingere a OUG 55/2014.

11 februarie 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnul deputat Ludovic Orban, lider al Grupului parlamentar al PNL, doamna deputat Cristina Pocora, purtător de cuvânt al Grupului PNL, și doamna deputat Claudia Boghicevici, vicelider al Grupului PNL, vor susține joi, 5 februarie, începând cu ora 11.30, o conferință de presă (sala Grupului PNL, etaj 2).

5 februarie 2015
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar PNL
PNL cere ca legea de respingere a OUG 55/2014 să prevadă explicit pierderea mandatelor pentru toți aleșii locali traseiști

Partidul Național Liberal consideră că atât consilierii județeni și consilierii locali, cât și primarii și președinții de Consilii Județene care au profitat de prevederile neconstituționale ale Ordonanței de Urgență 55/2014 trebuie să își piardă mandatul, a declarat astăzi Ludovic Orban, Liderul Grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaților.

5 februarie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Grupul Parlamentar al Partidului Național Liberal salută decizia Curții Constituționale a României (CCR) de a admite sesizarea de neconstituționalitate cu privire la Legea securității cibernetice.

21 ianuarie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Parlamentarii PSD tergiversează dezbaterea Legii insolvenței persoanelor fizice

Ședința Comisiei juridice de astăzi, 21 ianuarie, a dovedit că PSD nu dorește rezolvarea situației dificile în care se găsesc numeroși cetățeni care au probleme financiare. Astfel, deși Biroul permanent, reunit la solicitarea PNL, a decis ca membrii Comisiei juridice să se întrunească atât miercuri, cât și joi și vineri, pentru a finaliza raportul privind Legea insolvenței persoanelor fizice, reprezentanții PSD au cerut formarea unei subcomisii de lucru. Această procedură blochează lucrările comisiei în următoarele zile și face imposibilă convocarea plenului Camerei Deputaților pentru luni sau marți.

21 ianuarie 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Domnul deputat Ludovic Orban va susține marți, 16 decembrie, începând cu ora 16.00, o conferință de presă (sala Grupului PNL, etajul 2).

16 decembrie 2014
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului PNL, domnul George Scutaru, împreună cu domnul deputat Ludovic Orban vor susține marți, 1 aprilie, începând cu ora 9.45, o conferință de presă. În cadrul acesteia va fi prezentat punctul de vedere al Grupului parlamentar al Partidului Național Liberal referitor la introducerea accizei suplimentare la carburanți (sala de ședințe a Grupului parlamentar al PNL, etaj 2).

1 aprilie 2014
 

Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie jeudi, 13 juin 2024, 5:06
Téléphone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro