Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Activité parlementaire
2012-2016 (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
2008-2012 (dep.)
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2012-2016 > Chambre des Députés > Valerian Vreme > Communiqués de presse Versiunea pentru printare

Valerian VREME
Communiques de presse

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Subcomisiei pentru Spațiu, domnul deputat Valerian Vreme (Grup UNPR)

Lucrările celei de a XVIII-a Sesiuni Plenare a Conferinței Interparlamentare Europene privind Spațiul (EISC) se vor desfășura în zilele de 3 și 4 octombrie la Palatul Parlamentului (sala „Drepturilor Omului”, nivel P).

30 septembrie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Subcomisiei pentru spațiu, domnul deputat Valerian Vreme (Grup UNPR)

La invitația Agenției Spațiale Europene (ESA), domnul deputat Valerian Vreme, președintele Subcomisiei pentru Spațiu, și președinte în exercițiu a Uniunii Interparlamentare pentru Spațiu (EISC) a participat, în perioada 14-15 septembrie, la Londra, la evenimentul „Space for Inspiration”.

20 septembrie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ primit de la președintele Subcomisiei pentru Spațiu, domnul deputat Valerian Vreme
La invitația Agenției Spațiale Europene (ESA) domnul deputat Valerian VREME, Președintele Subcomisiei pentru Spațiu a participat la evenimentul „ESA Space and Security Workshop”. Evenimentul a fost inclus în agenda programului de conferințe al Agenției Spațiale Europene.

Conferința a fost deschisă de către Directorul General Profesor Dr. Ing. Johann Dietrich Worner, care în deschidere a prezentat invitații speciali: în persoana domnului deputat Valerian VREME, în calitate de reprezentant al Parlamentului României și Președinte al Conferinței Interparlamentare Pentru Spațiu; alături de domnul Bogdan Andrzej Zdrojewski, membru al Parlamentului European. [...]

27 iunie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Subcomisiei pentru spațiu, domnul deputat Valerian Vreme (Grup UNPR)
Participarea la evenimentul „International Parlamentarian’s Day”
(1 iunie 2016, Berlin, Germania)

La invitația Grupului parlamentar pentru Aeronautică și Aerospațiu din Parlamentul German, domnul deputat Valerian Vreme, președintele Subcomisiei pentru Spațiu, a participat la evenimentul „International Parlamentarian’s Day”, ediția a 8-a. Evenimentul a fost inclus în agenda programului expozițional ILA 2016 din domeniul aeronautic și aerospațial. ILA 2016 reprezintă principalul târg expozițional din domeniul aeronautic și aerospațial organizat în 2016 în Europa, iar Agenția Spațială Europeană (ESA) participă ca partener și expozant.

10 iunie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Subcomisiei pentru spațiu, domnul deputat Valerian Vreme (Grup UNPR) și domnul deputat Daniel Oajdea, membru al Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor (neafiliat)
Participarea la evenimentul de lansare al satelitului Sentinel-1B din programul Copernicus (20-24 aprilie 2016, Kourou, Guyana Franceză)

La invitația Agenției Sapțiale Europene (ESA), domnii deputați Valerian Vreme, președintele Subcomisiei pentru Spațiu și Daniel Vasile Oajdea, membru al Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor, au participat la evenimentul de lansare al satelitului Sentinel-1B din programul Copernicus, ce a avut loc la Kourou (Guyana Franceză), în perioada 20-24 aprilie 2016, în contextul deținerii președinției Conferinței Europene Interparlamentare privind Spațiul (EISC) 2016 de către Parlamentul României.

9 mai 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru tehnologia informației și comunicațiilor, Subcomisia pentru Spațiu
Vizita reprezentanților Parlamentului român la Parlamentul Republicii Moldova (Chișinău, 24-25 martie 2016)

La invitația Parlamentului Republicii Moldova, domnii deputați Valerian Vreme, președintele Subcomisiei pentru Spațiu, și Daniel Vasile Oajdea, membru al Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor, au efectuat o vizită oficială la Parlamentul Republicii Moldova în perioada 24-25 martie 2016, pentru a discuta despre invitația făcută Parlamentului Republicii Moldova de a participa la activitățile Conferinței Europene Interparlamentare privind Spațiul, de către reprezentanții Parlamentului român, în contextul deținerii președinției EISC pentru anul 2016.

8 aprilie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru tehnologia informației și comunicațiilor, Subcomisia pentru Spațiu
La invitația Federației Internaționale de Astronautică (IAF), domnii deputați Daniel Vasile OAJDEA, președintele Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor și Valerian VREME, președintele Subcomisiei pentru Spațiu, au participat în perioada 10-14 octombrie 2015, la Ierusalim, la cea de-a 6-a ediție a Reuniunii Internaționale a Parlamentarilor și la Deschiderea oficială a Congresului Internațional Astronautic.

Cea de-a 6-a ediție a Reuniunii Internaționale a Parlamentarilor a avut ca temă „Gestionarea Resurselor de apă sprijinită de instrumentele spațiale – Dezvoltarea politicilor, implementarea și verificarea”. Evenimentul a fost organizat în contextul Congresului Internațional Astronautic (IAC) ce a avut loc în perioada 12-16 octombrie 2015. [...]

29 octombrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Daniel Vasile Oajdea (Grup parlamentar național democrat)
Participarea la Conferința Europeană Interparlamentară privind Spațiul (EISC) Madrid, 21-22 septembrie 2015

La invitația domnului senator Ovidio SÁNCHEZ DIAZ, Președintele EISC 2015, domnii deputați Daniel Vasile Oajdea, Președintele Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor și Valerian VREME, Președintele Subcomisiei pentru Spațiu, au participat în perioada 21-22 septembrie 2015, la cea de-a XVII-a Conferință Europeană Interparlamentară privind Spațiul (EISC), ce s-a desfășurat la Parlamentul spaniol.

9 octombrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru tehnologia informației și comunicațiilor
Participarea la participarea la Dialogul Europei de Sud-Est privind Guvernanța Internetului (SEEDIG) și Dialogul European privind Guvernanța Internetului (EuroDIG) 3-5 iunie 2015, Sofia, Bulgaria

Domnii deputați Daniel Vasile OAJDEA, Președintele Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor și Valerian VREME, Președintele Subcomisiei pentru Spațiu au participat la prima ediție a Dialogului Europei de Sud-Est privind Guvernanța Internetului (SEEDIG) și a opta ediție a Dialogului European privind Guvernanța Internetului (EuroDIG), ce au avut loc în perioada 3-5 iunie 2015, la Sofia, Bulgaria.

5 iunie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Subcomisia pentru Spațiu
Participarea la Seminarul celei de-a XVII-a Conferință Europeană Interparlamentară privind Spațiul (EISC) - (23-24 martie 2015, Madrid, Spania)

Domnii deputați Daniel Vasile OAJDEA, Președintele Comisiei pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor și Valerian VREME, Președintele Subcomisiei pentru Spațiu au participat la Seminarul celei de-a XVII-a Conferință Europeană Interparlamentară privind Spațiul

10 aprilie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Valerian Vreme (neafiliat)
Participarea la “Celebrarea a 50 de ani de cooperare Europeană în domeniul spațial” (19 mai 2014, Berlin)

În data de 19 mai 2014, deputatul Valerian VREME, Membru al Subcomisiei pentru Spațiu și Membru al Comisiei pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor, a participat la “Celebrarea a 50 de ani de cooperare Europeană în domeniul spațial” ce a avut loc la Berlin.

4 iunie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Deputații Camelia Margareta Bogdănici, Mihaela Stoica, Elena Gabriela Udrea, Daniel Florian Geantă, Florin Gheorghe, Dragoș-Ionel Gunia, Adrian Gurzău, Petru Movilă, Clement Negruț, Theodor Paleologu, Florin Aurelian Popescu, Florin Mihail Secară, Eugen Tomac și Valerian Vreme (neafiliați) vor susține miercuri, 12 februarie, începând cu ora 13.00, o conferință de presă (sala „Spiru Haret”, nivel P). Tema acesteia vizează dezbaterea celor două moțiuni simple pe care aceștia intenționează să le depună.

12 februarie 2014
  ANUNȚ DE PRESĂ

Deputații Eugen Tomac, Valerian Vreme, Mihaela Stoica și Clemen Negruț (neafiliați), vor susține luni, 23 septembrie, începând cu ora 12.00, o conferință de presă, în cadrul căreia vor fi prezentate o serie de inițiative legislative (sala "Spiru Haret", nivel P).

23 septembrie 2013
 

Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie vendredi, 24 mai 2024, 7:21
Téléphone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro