Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Activité parlementaire
2012-2016 (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
2008-2012 (dep.)
Liens:
www.horia-cristian.ro
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2012-2016 > Chambre des Députés > Horia Cristian > Communiqués de presse Versiunea pentru printare

Horia CRISTIAN
Communiques de presse

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Horia Cristian (Grup PNL)
Prevenția, cea mai eficientă metodă pentru asigurarea sănătății oamenilor

În acest moment avem o dezbatere reală asupra proiectului de Lege privind activitatea de prevenție în sănătate. Așa funcționează democrația, e foarte greu să faci o schimbare profundă în sistem și în mentalitate, dar nu imposibil.

11 februarie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
”Este mai eficient să previi decât să tratezi” – un principiu de bază al Legii prevenției în sănătate

Grupul PNL din Camera Deputaților a inițiat și a depus astăzi în Parlament Legea prevenției în sănătate, o lege prin care se instituie pentru prima dată la nivel național un mecanism coerent prin care toate programele de prevenție multianuale se aprobă de către Parlamentul României. Astfel se realizează o implicare totală a statului român în alocarea de fonduri suficiente pentru prevenție în cadrul unei programări multianuale și se asigură stabilitate și predictibilitate.

22 decembrie 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ primit de la Grupul parlamentar al PNL


Liderul Grupului PNL, domnul deputat Eugen Nicolăescu, împreună cu doamna deputat Lucia Varga și domnul deputat Horia Cristian vor suține miercuri, 25 noiembrie, începând cu ora 12.30, o conferință de presă ( sala Grupului parlamentar al PNL, etaj 2).

24 noiembrie 2015
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Dezbatere PNL pe tema modificării Codului muncii

Grupul parlamentar al Partidului Național Liberal din Camera Deputaților a organizat, miercuri, 7 octombrie, o nouă dezbatere publică pe tema inițiativei cetățenești de modificare a Codului muncii (PL-x nr. 577/2015), la care au participat comitetul de inițiativă al legii și parlamentari liberali, printre care domnul Eugen Nicolăescu, doamna Claudia Boghicevici, doamna Cristina Pocora, doamna Florica Cherecheș, domnul Gheorghe Ialomițianu, domnul Gheorghe Udriște, domnul Mircea Toader, domnul Iulian Vladu și domnul Horia Cristian.

7 octombrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Horia Cristian (Grup PNL)
Ministrul Sănătății și președintele CNAS, audiați în Parlament

Partidul Național Liberal a luat act cu îngrijorare de situația creată în țară în urma intrării în vigoare a cardului național de asigurări sociale de sănătate și solicită de îndată Ministerului Sănătății și CNAS să ia toate măsurile necesare pentru remedierea situației.

5 mai 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Horia Cristian (Grup PNL)
Victor Ponta lovește în angajații din sistemul sanitar

Partidul Național Liberal cere eliminarea alin. 2 al art. 1 din OUG 70/2014, act normativ care prevede majorarea cu 100 ron, de la 1 ianuarie 2015, a salariilor personalului din cadrul sistemului public sanitar și sistemului public de asistență socială în anul 2015.

31 martie 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului parlamentar al PNL, domnul deputat George Scutaru, doamna deputat Cristina Pocora și domnii deputați Horia Cristian, Theodor Nicolescu și Ioan Cupșa, vor susține luni, 7 aprilie, începând cu ora 14.00, o conferință de presă. Tema o reprezintă prezentarea unor inițiative legislative inițiate de către parlamentarii liberali (sala Grupului PNL, etaj 2).

7 aprilie 2014
  ANUNȚ DE PRESĂ

Șeful delegației Parlamentului României la Inițiativa Central Europeană, doamna deputat Liliana Mincă (Grup PP-DD), va susține luni, 30 septembrie, începând cu ora 14.00, o conferință de presă cu tema "Posibilul rol al ICE în consolidarea cooperării regionale în contextul perioadei bugetare 2014 - 2020" (sala "Spiru Haret", nivel P).

30 septembrie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar PNL

Pe data de 24 mai 2013, deputatul PNL Horia Cristian a depus la Comisia comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru elaborarea propunerii legislative de revizuire a Constituției României, două amendamente, astfel:

24 mai 2013 detalii
  DECLARAȚIE POLITICĂ
primită astăzi de la domnul deputat Horia Cristian (Grup PNL)

Astăzi, în declarația mea politică, voi face referire la moțiunea simplă depusă de către opoziție,în care este criticată Uniunea Social Liberală de "politică antieuropeană" și "cum poate trăi USL fără Schengen". Nu pot să nu remarc că acuzațiile aduse guvernării actuale sunt aberante și absolut deloc fundamentate.

19 martie 2013 detalii
 

Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie mercredi, 6 décembre 2023, 0:56
Téléphone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro