Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2016-2020 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Costel Neculai Dunava > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Costel Neculai DUNAVA
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția generală afaceri externe și protocol

Domnii deputați Dan Barna, președintele Delegației Parlamentului României la AP OSCE, și Costel Neculai Dunava, vicepreședinte al Comisiei generale a AP OSCE pentru probleme politice și de securitate, au participat, în perioada 28-29 aprilie 2024, la Copenhaga, la reuniunea Biroului AP OSCE.

30 aprilie 2024 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE
privind participarea la cea de-a 30-a Sesiune anuală a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa
- Vancouver, Canada, 30 iunie – 4 iulie 2023 -

În urma alegerilor pentru o nouă conducere a structurilor Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE), desfășurate cu ocazia Sesiunii anuale de la Vancouver, Canada, din 30 iunie – 4 iulie 2023, domnul deputat Costel Dunava a obținut un nou mandat de vicepreședinte al Comisiei AP OSCE pentru probleme politice și de securitate.

6 iulie 2023 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția generală afaceri externe și protocol

Domnul deputat Costel Neculai Dunava va participa, în perioada 23-24 septembrie 2022, la Helsinki, Finlanda, la seminarul cu tema ”Rolul OSCE și al Adunării sale Parlamentare în remodelarea arhitecturii europene de securitate”, organizat de Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) împreună cu Parlamentul Finlandei.

21 septembrie 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 27-28 mai a.c., va avea loc Conferința internațională a Adunării Parlamentare a OSCE (AP OSCE) cu tema generală "Combaterea corupției, apărarea democrației: rolul parlamentelor naționale", care va fi găzduită la Nicosia de Camera Reprezentanților a Republicii Cipru.

24 mai 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE

În perioada 3-4 aprilie 2022, la Copenhaga, Danemarca, va avea loc reuniunea Biroului Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

30 martie 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În ziua de 1 decembrie 2021, va avea loc, la Stockholm, Suedia, reuniunea Biroului Adunării Parlamentare a OSCE (AP OSCE). Biroul AP OSCE reprezintă structura de conducere a Adunării și este compus din președinte, vicepreședinți, trezorier, ofițeri ai celor trei comisii generale și președinte emerit.

26 noiembrie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru Relații cu Organizațiile Internaționale și Uniunea Europeană

În perioada 14-15 octombrie a.c., Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) și Departamentul Amenințări Transnaționale din OSCE organizează, în format mixt – cu prezență la Viena, Austria și cu participare online - reuniunea “Dialogul politic regional cu legiuitorii din Europa de sud-est despre urmărirea penală, reabilitarea și reintegrarea luptătorilor teroriști străini”.

12 octombrie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE

În ziua de 19 aprilie 2021 a avut loc reuniunea online a Biroului Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) la care a participat și domnul deputat Costel Neculai Dunava (PSD), în calitate de vicepreședinte al Comisiei generale a AP OSCE pentru probleme politice și de securitate.

20 aprilie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 21 – 26 aprilie 2021, Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) organizează Misiunea de observare a alegerilor parlamentare din Albania, prilej cu care a adresat parlamentelor statelor participante invitația de a trimite observatori ai procesului electoral.

20 aprilie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru politică economică, reformă și privatizare, domnul deputat Costel Neculai Dunava (Grupul parlamentar al PSD)

La solicitarea Ambasadei Republicii Populare Chineze la București, domnul deputat Costel Neculai Dunava, președintele Comisiei pentru politică economică, reformă și privatizare a Camerei Deputaților, a avut marți, 6 aprilie, la Palatul Parlamentului, o întrevedere cu E.S. doamna Jiang Yu, ambasadorul R.P. Chineze în România.

Convorbirile au debutat cu un mesaj de mulțumire al doamnei Ambasador Jiang Yu adresat domnului deputat, evidențiind, cu acest prilej, că această întâlnire este o dovadă a interesului reciproc față de intensificarea și diversificarea cooperării dintre cele două țări. [...]

7 aprilie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE

În perioada 24-26 februarie 2021 se desfășoară on line (în sistem de videoconferință gestionat din sediul OSCE aflat la Viena) lucrările celei de-a 20-a Reuniuni de iarnă a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

26 februarie 2021 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 23 iulie 2024, 19:49
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro